Sarah și Anamaria Prodan l-au dat de gol pe Reghecampf. Ce le-a făcut copiilor de 1 an de zile, de când a plecat de acasă

Sarah și Anamaria Prodan l-au dat de gol pe Reghecampf. Ce le-a făcut copiilor de 1 an de zile, de când a plecat de acasă

Astăzi a fost o zi extrem de importantă pentru Anamaria Prodan și familia ei. Este ziua în care a avut loc înfățișarea în fața magistraților între impresară și fostul soț, Laurențiu Reghecampf. În cadrul emisiunii „La Măruță”, emisiunea lui Cătălin Măruţa, Anamaria Prodan a făcut declaraţii pe marginea celor întâmplate astăzi. Anamaria s-a prezentat la tribunal cu Bebe, fiul cu Reghecampf, şi Sarah, fiica cea mare. Dar, conform celor declarate de impresară, Reghe s-a prezentat, alături de avocat, dar nu şi-a salutat familia la intrare.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, înfățișare la tribunal

Pentru familia celor doi astăzi a fost o zi extrem de importantă. A fost prima înfățișare în fața magistraților, legată de divorțul celor doi. Numai că, Anamaria Prodan, alături de fiul ei, Bebe și Sarah, fiica cea mare, a avut parte de un moment extrem de delicat.

Prezent în sala de judecată, alături de avocat, Laurențiu Reghecampf s-ar fi purtat ca și cum cei trei nu existau în sală, povestește fiica cea mare a impresarei astăzi la Cătălin Măruță:

„Nu l-am mai văzut pe Reghe de 1 an. Normal că sunt dezamăgită, dar e alegerea lui dacă vrea să vină să ne vadă. Nu vreau să mă duc la el. El trebuie să vină, este ca și tatăl meu. El trebuie să vină la noi. A încercat de câteva ori să ne vorbească, dar vreau mai mult de la el.

Sunt în România, să vină să mă vadă. Până acum nu a încercat. Nu l-am mai văzut pe Luca de 1 an, era prietenul meu bun. Nu vrea să mai țină legătura cu noi, dar sperăm să reluăm relația. Nu știu ce simte Reghe și de ce nu a vrut să ne salute”, a mărturisit Sarah, fiica Prodancăi, la PRO TV.

„Căsnicia s-a dărâmat doar datorită prostiilor pe care le-a făcut”

Deși încă mai spera la o reconciliere, măcar de dragul fiului lor Bebe, Anamaria Prodan a avut parte astăzi de momente grele, mai ales că Reghe nici măcar nu i-a băgat în seamă. În ultima vreme, povestea recent Anamaria Prodan, a avut de luptat cu avocații fostului soț, având în vedere că acesta ar fi intentat nu mai puțin de 7 procese pe numele ei.

Pe de altă parte, impresara a câștigat un prim proces împotriva actualei partenere de viață a fostului său soț, Corina Caciuc. Cu toate astea, spune Anamaria Prodan „Nu a mai venit să ne vadă. Căsnicia s-a dărâmat doar datorită prostiilor pe care le-a făcut”.

„Emoții? Îl cunoaștem bine, este într-un hău. Toți prietenii ne spun că o să vină. O să vină, dar o să fie prea târziu. Noi l-am iubit dumnezeiește, a fost soarele familiei noastre. Îi este teamă, foarte teamă să vină. E greu că, dupa 14 ani, să nu le mai iubească și să își blocheze copiii. Acum probabil nu își dă seama, nu știa trecutul iubitei. Bebe nu mai e bebe, vede poze cu amanta tatălui, dezbrăcată. E vorba despre deciziile în viață, îți asumi. Nu a mai venit să ne vadă.

Căsnicia s-a dărâmat doar datorită prostiilor pe care le-a făcut. Să ne aducă, pentru că a făcut prostii, mai mult de jumătate. Am copii, să le aducă. Putem păți orice, nu îl interesează. A plătit o singură dată școala lui Bebe. Acum ne-a anunțat că nu o mai plătește. Copilul în așteaptă unde vrea el, în fiecare zi. Eu plec 2 săptămâni, băiatul știe și îl anunță. Reghe trebuia să aibă grijă de familie în orice situație”, a mărturisit Anamaria Prodan la tribunal, pentru La Măruță.

Anamaria Prodan: „Astăzi am cerut cumva să găsim o variantă dacă putem să divorțăm la notar”

Anamaria Prodan a ieșit din sala de judecată extrem de dezamăgită de cele întâmplate astăzi, declarând că ar fi încercat să-l convingă pe Reghecampf să divorțeze la notar. Dar, din păcate, nu s-a ajuns la un consens, așa că lucrurile vor continua în fața magistaților.

„Astăzi am cerut cumva să găsim o variantă dacă putem să divorțăm la notar, că ne dorim să închidem circul ăsta. Avocatul ia banii, avocatul vrea procese multe e normal, el nu se pricepe deloc. Eu ca absolventă de drept îi spun vezi că te păcălește, vezi că nu e bine. Partajul trebuie făcut, dar el nu vrea să meargă la notar că știe că vine partajul. Acolo trebuie să vorbești, dar cum el nu are nimic, e greu să facem la notar.

Lumea trebuie să știe că această căsnicie minunată s-a dărâmat din cauza prostiilor pe care le-a făcut, trebuie să aducă ceea ce ne aparține, că eu sunt mamă și am trei copii, cu Luca patru. El dacă e tată și e puternic ar trebui să lase mai mult decât jumătate, că așa face un tată adevărat. Dacă nu vrea la notar, ce să zic. Nici nu îl interesează, putem să murim, putem să facem orice.”, a spus Anamaria Prodan după ce a ieșit din sala de judecată.

Anamaria Prodan speră ca divorțul, pe cât de dureros, pe-atât de repede să se termine, și să-și poată vedea de viață și de copii. Rămâne să vedem ce se va întâmpla în continuare și cum se vor încheia lucrurile.