Reghecampf, umilit din nou de Anamaria Prodan. Impresara l-a dat de gol: „E împins de fata asta să facă”

Reghecampf, umilit din nou de Anamaria Prodan. Impresara l-a dat de gol: „E împins de fata asta să facă”
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurețiu Reghecampf

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu este nici pe departe de final. După intentarea divorțului de către Reghecampf, impresara sportivă a avut mai multe reacții, dure, la adresa acestuia. Cea mai recentă dezvăluire a acesteia are legătură cu cele șapte procese intentate de fostul soț. Dar și despre cine ar fi, de fapt, în spatele acestor decizii.

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

În ultimele luni am asistat la multe declarații războinice, mai ales din partea celebrei impresare sportive, Anamaria Prodan. De cealaltă parte, după cum spune o vorbă românească, Reghecampf tace și face.

Recent, fosta soție a antrenorului a povestit despre nu mai puțin de șapte procese intentate de Reghecampf împotriva sa, declarând că O să își dea seama în ani și o să fie foarte târziu pentru el. El a pierdut tot.”

„Ai 100 de ani, prietene, adică ai mai avut o căsnicie, soția 30, tu 18. Ai mai văzut cum ai ieșit și din căsnicia aia șifonat și vai de vai. Acum ai luat-o pe alta. Eu probabil trebuia să fiu bărbat, eu am fost în alte vieți conducător de armată, mi-au făcut niște băieți pricepuți.

(..) Eu cred că atunci când îți pierzi demnitatea, ca bărbat în primul rând, e cumplit. Nici nu știu, am vreo 7 procese, îmi tot deschide și când n-ai ce să faci, devii procesoman.”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul podcastului ”Fiță cu Adiță”.

Citește și: Răsturnare de situație după ce Anamaria Prodan a fost dată în judecată de Reghe și Corina Caciuc. Ce a făcut impresara

„E împins de fata asta să facă”

Mergând mai departe cu dezvăluirile, Anamaria Prodan spune că, de fapt, cele șapte procese în care este implicată, ca urmare a demersurilor fostului soț, nu sunt deciziile acestuia, ci ale actualei partenere de viață, Corina Caciuc.

„E împins de fata asta să facă toate lucrurile astea că el nu are…Să renunțe? Eu nu cred că are voie. Dacă citești mail-urile de amenințare pe care le dă ea… Ia gândește-te, el nu are voie să facă dreapta către Snagov, dar să renunțe?

Nu, e săracul prins ca un pește mic de aur într-o plasă cu atât de multe găuri, dar nici așa nu mai are direcție să iasă măcar prin găurile astea mari. El se va trezi când va fi foarte târziu. Se va trezi cu încă un copil pe cap. Eu construisem pentru omul ăsta ceva unic. Eu m-am chinuit cu omul ăsta să îl aduc pe glorie, pe cele mai înalte trepte și l-am adus”, a spus a mai spus Anamaria Prodan.

Cât adevăr este sau nu în afirmațiile făcute de Anamaria Prodan, rămâne la latitudinea acesteia să confirme, cât despre divorț, impresara spune că va merge până la capăt.