Sarah rupe tăcerea despre escapada lui Reghe din Grecia. Fiica Prodancăi, răbufnire istorică: ”Merită să fie puși pe cruce răstigniți”

Sarah rupe tăcerea despre escapada lui Reghe din Grecia. Fiica Prodancăi, răbufnire istorică: ”Merită să fie puși pe cruce răstigniți”
Sarah, prima reacție despre escapada lui Reghecampf în Grecia

Fiica Anamariei Prodan rupe tăcerea și se implică în scandalul controversat din showbiz-ul românesc. Sarah a vorbit pentru prima oară despre escapada soțului mamei sale din Grecia. Ce a spus tânăra?

Srah Dumitrescu rupe tăcerea. Ce spune fiica Anamariei Prodan despre escapada lui Reghe din Grecia?

Situația din interiorul familiei Reghecampf devine din ce în ce mai tensionată. Cu toate astea, vedetele totuși rămân discrete în comunicarea cu presa, aparte de câteva mesaje pe care le oferă care nu indică prea mult evoluția situației.

Sarah Dumitrescu este fiica cea mică a impresarei din relația acesteia cu Tibi Dumitrescu. Tânăra a reacționat dur la cele auzite în presă despre escapada antrenorului în Grecia. De cealaltă parte se află, însă, Ana care susține că soțul ei se afla acolo pentru a se ruga, alături de fiul cel mare din mariajul cu fosta soție.

Cu toate astea, fiica impresarei susține că familia nu va accepta niciodată astfel de informații cu „femei prostituate, femei ușoare, femei oribile de factură joasă , femei care sunt cunoscute ca ‘Guri de Aur’”, în preajma antrenorului, arată Antena Sport.

„Nu vom mai accepta de acum niciodată femei prostituate, femei ușoare, femei oribile de factură joasă , femei care sunt cunoscute ca ‘Guri de Aur’ , de canal de aerisire, femei care au porecle Londra sau Dubai, femei care sunt plătite pentru calități orale (n.r. – vorbesc mult şi frumos) cu câteva sute de euro, femei care se îndrăgostesc subit de bărbați cu bani după ce s-au îndrăgostit de toți bărbații din România şi nu numai :)!”
Sarah Dumitrescu 

„Totul este al nostru. Al familiei”

De asemenea, sportiva a mai amintit și de câteva vorbe pe care chiar Laurențiu Reghecampf i le-ar fi zis cândva. Cel din urmă i-ar fi zis ca niciodată să nu aplece privirea la un bărbat care își chinuiește familia, o dezonorează, nu o respectă și îi batjocorește pe cei dragi.

În ceea ce privește escapada din Grecia, fiica Anei susține că nu crede nimic și crede cu tărie în scenariul adus în prim-plan al mamei care arată că bărbatul și Luca au mers acolo pentru a se ruga.

„Toate astea ce intră în această categorie. Râd cu prietenii lui Laurenţiu şi spunem că merită bătute cu biciul ud! La fel şi bărbații care cred în așa gunoaie merită să fie puși pe cruce răstigniți, ca să nu își mai bată joc de familiile lor şi să nu mai aducă suferinţă copiilor lor.

Doar nu credeți ca Laurentiu lua gura de canal în mașina familiei. Pentru că la noi nu e a mea a mamei sau a tatălui. Totul este al nostru. Al familiei. Tatăl meu a fost cu fratele meu să se roage în Grecia. Orice gură de canal, dacă era pe acolo era să culeagă resturile de pe masa tatălui meu”
Sarah Dumitrescu