Dovada clară a despărțirii. Cum a apărut Reghe în public, după ce s-a spus că el și Anamaria Prodan divorțează

Dovada clară a despărțirii. Cum a apărut Reghe în public, după ce s-a spus că el și Anamaria Prodan divorțează
Cum a apărut Laurențiu Reghecampf în public după ce s-a spus că el și Anamaria Prodan divorțează?

Ce se întâmplă în familia Prodan-Reghecampf? Există o dovadă a despărțirii. Fanilor le este clar totul acum! Cum a apărut celebrul antrenor în public după ce s-a spus că amorezii divorțează?

Cum a apărut Laurențiu Reghecampf recent în public? Se află în mijlocul scandalului de divorț

Fanii cuplului celebru format din Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt șocați de detaliile apărute aproape zilnic în taboide. Cunoscuții soți au parte de o perioadă dificilă de câteva luni bune, iar afirmațiile lor publice nu i-au lămurit prea mult pe fani.

Cel mai rezervat în declarații a fost cu siguranță cunoscutul antrenor care aduce acum prima dovadă grea care să stea la baza separării oficiale.

  • Sportivul nu mai poartă verigheta

Impresara a precizat de nenumărate ori faptul că mariajul ei merge fantastic, iar că cele auzite în presă sunt doar zvonuri și scenarii aduse în prim-plan de oameni care vor să le facă rău, invidioși de altfel pe imperiul creat împreună.

În timpul acesta, sportivul vine cu bomba – nu mai poartă verigheta. Cel din urmă s-a afișat fără inelul în cauză la evenimentul de semnare a contractului cu Universitatea Craiova.

Ana a hotărât să plece departe de energiile negative din România și s-a întors în Dubai, locul pe care îl consideră a doua casă. De asemenea, alături de ea se află și copiii.

Ultima escapadă misterioasă

Amintim că în urmă cu câteva zile antrenorul a mai atras atenția tuturor cu încă o escapadă. De data aceasta se afla în Grecia în compania unei domnișoare misterioase.

Bărbatul a încercat să treacă neobservat și a venit cu mașina, ulterior a ales locuri retrase în care să se bucure de o cină bună și de peisaje frumoase.

Ceea ce a ieșit în evidență a fost comoditatea care s-a observat între soțul impresarei și tânăra care i-a și oferit la un moment dat din peștele comandat chiar cu furculița ei. 

Cum a început scandalul?

‘Totul a început în ziua în care Gigi Becali a făcut ce a făcut (n.r – declarațiile conform cărora Ana și Reghe ar avea relații extraconjungale). Când a spus de Reghe, că a avut amantă, că și eu sunt cu altcineva.

Eu nu am stat la mâna niciunui bărbat. Nu l-am luat de bărbat ca să mă îmbogățesc. Dacă acești mari șmecheri s-au gândit că ar puteau să facă o manevră de acest gen – să trimită o «năpârcă» pentru a ne despărți, să știe că eu nu sunt Vasilica Geamantan, sunt Anamaria Prodan. Am fost un exemplu de frumusețe și de dragoste’
Anamaria Prodan (Sursa: gsp.ro)

Urmăriți Playtech.ro și pe