Sandra Stoicescu, apariție ravisantă la munte. Cum arată vedeta de la Antena 1 fără strop de machiaj

Sandra Stoicescu, apariție ravisantă la munte. Cum arată vedeta de la Antena 1 fără strop de machiaj
Sandra Stoicescu, surprinsă fără machiaj la munte

Alessandra Stoicescu, împreună cu soțul Sergiu Constantinescu și fetița lor, Sara, au profitat de weekendul liber și au dat fuga la munte, unde s-au bucurat de aer proaspăt și zăpadă. Echipați corespunzător, într-una dintre zile au mers pe pârtia din Predeal pentru o porție de bulgăreală și săniuș. Aceștia au imortalizat o parte din momente.

Sandra Stoicescu, la munte cu familia. Vedeta Antena 1 s-a arătat fără machiaj

Micuța Sara a fost în centrul atenției. Îmbrăcată într-un costum roșu, cu mănuși, căciulă și fular în culoare roz, fetița știristei părea vrăjită de peisaj. Alături de ea, părinții s-au bucurat, la rândul lor, ca niște copii de darurile naturii.

„Toate rugăciunile și dorințele mele au prins viață în ființa adorată pe care o țin în brațe și simt că nu-mi ajung cuvintele de mulțumire pentru că am primit mai mult decât am putut visa. Sunt binecuvântată că Sara este parte din sufletul meu și recunoscătoare până la cer pentru că este în viața noastră”, a scris Sadra Stoicescu pe Instagram, în urmă cu puțin timp, în descrierea uneia dintre imaginile de la munte.

„Copilăria este cel mai frumos anotimp al vieții”, a notat în descrierea alteia.

Soțul și fetița au avut COVID-19

Soțul și fetița Alessandrei Stoicescu s-au infectat cu noul virus la finalul lunii decembrie a anului trecut. După aflarea veștii, știrista s-a testat și ea, dar rezultatul a fost negativ, însă s-a izolat la domiciliu alături de cei dragi. Atunci, aceasta mărturisea că a perceput situația ca pe un semn al destinului, anume că sărbătorile trebuie trăite în familie.

„Și a venit și acel moment. Începând de astăzi sunt ceea ce, sec și impersonal, numim de 10 luni: contact direct. Sergiu, soțul meu, a primit un rezultat care certifica ceea ce știam despre el de când îl cunosc: că este pozitiv. Eu, că doar nu degeaba lucrez la știri, sunt negativă însă regulile sunt reguli pentru toată lumea: sunt contact direct, deci ne izolăm împreună, ca familie.

E poate un semn al destinului că, după un an nebun cum nu am mai trăit niciodată, sărbătorile chiar sunt un moment care trebuie trăit în familie, alături de cei mai dragi oameni. Izolarea fizică nu înseamnă decât lipsa contactului cu cei din afara familiei noastre.

Voi rămâne conectată la tot ceea ce înseamnă știrile zilei, voi continua acest minunat demers numit «Ajut Eu» până la final și, cu ajutorul celeilalte familii ale mele, (Observator) voi rămâne #deneoprit în ceea ce privește meseria mea de jurnalist. Povestea mea, povestea ta, povestea noastră, continuă…”, a scris prezentatoarea TV pe rețelele de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI