Săndel Bălan rupe tăcerea. Ce se întâmplă, de fapt, în casa fiicei lui și ce spune despre George Burcea

Săndel Bălan rupe tăcerea. Ce se întâmplă, de fapt, în casa fiicei lui și ce spune despre George Burcea
În izolare acasă, artista își dedică timpul fetelor ei

Andreea Bălan a luat foarte în serios interdicțiile Ordonanței Militare, mai ales că e responsabilă pentru sănătatea celor două fiice ale sale. Izolată în casă cu cele două micuțe și cu mama ei, Andreea Bălan ține legătura cu fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare.

„Am încetat vizitele. E mai bine așa”

Tatăl artistei, Săndel Bălan, spune că fetele lui sunt bine în izolare în casa Andreei. Soția sa o ajută pe Andreea, iar el e plecat în casa de la țară. Interviul în exclusivitate realizat de cancan a arătat cum se protejează familia fiicei sale de pandemie și ce relație e între acesta și fostul ginere.

„Andreea este bine, nepoatele și soția, la fel. Stau izolate în casă și vorbim la telefon. Eu stau la Ploiești acum, tot acasă. Am încetat vizitele pentru că este mai bine așa, pentru siguranța lor”, a spus Săndel Bălan.

Întrebat dacă mai păstrează legătura cu fostul său ginere și dacă știe câteva detalii despre divorțul fetei lui, tatăl artistei a spus că nu, nu știe nimic, iar cât despre legătura păstrată cu George Burcea nici nu se pune problema.

Andreea Bălan și fiicele sale
Andreea Bălan și fiicele sale

Cântă, dansează, gătește

Andreea Bălan a fost nevoită să-și anuleze toate spectacolele din cauza restricțiilor de circulație impuse de Ordonanța Militară. Ea stă acasă, cu fetele și cu mama ei și-și dedică acestora tot timpul. Pandemia a fost o ocazie bună să-și consolideze relația cu micuțele, să interacționeze mai mult. Artista pune poze pe rețelele de socializare ca să le arate fanilor cum își omoară timpul în izolare. Aceasta gătește, dansează, cântă, se distrează și profită din plin de timpul alături de copilele ei. Mama Andreei Bălan îi e de un real folos fiicei sale în această perioadă.