Cea mai profitabilă afacere în plină criză. Fetele câștigă și 12.000 de euro pe lună, veniturile au explodat pe internet

Izolarea la domiciul vine cu beneficiile ei. Deși mulți spun că este o metodă neortodoxă de a câștiga bani, acest loc de muncă va exista multă vreme de acum încolo. Iar cum totul s-a mutat, în aceste vremuri grele, pe Internet, industria de videochat a cunoscut un real succes, devenind cea mai profitabilă afacere în plină criză.

Cea mai profitabilă afacere în plină criză

În timp ce majoritatea industriilor din România se afundă în urma restricțiilor impuse de criza sanitară, unele domenii au devenit mai profitabile. Pe lângă comercianții de materiale sanitare sau alimentare, la Iași, un grup se poate lăuda că face mai mulți bani decât înainte.

Unul dintre oamenii de afaceri le-a mărturisit celor de la Adevărul că unele modele câștigă în această perioadă și cu 50% mai mulți bani decât înainte. Din spusele acestuia, creșterea profiturilor nu are legătură cu izolarea la domiciliu a românilor, ci a canadienilor, americanilor și australienilor.

12.000 de euro pe lună

„Oamenii simt nevoia legăturilor cu alte persoane cu atât mai mult acum. Carantina din Statele Unite, Canada sau Australia creşte mult profitul modelelor noastre. Lucrăm cu cele mai mari site-uri de videochat din lume. Aceste companii vin în ajutorul industriei cu promoţii extraordinare. Tocmai pentru a le mulţumi membrilor că sunt online. Putem spune că videochatul este acum una dintre cele mai dinamice industrii”, a spus reprezentantul studiourilor de videochat.

Cea mai profitabilă afacere în plină criză. Fetele câștigă și 12.000 de euro pe lună, veniturile au explodat pe internet
Sursa foto: adevărul.ro

 

Mai mult, bărbatul, care nu a vrut să își dezvăluie identitatea, a mărturisit că site-urile pe care le reprezintă au avut și diferite promoții în ultima perioadă, ceea ce a crescut semnificativ profitul angajaților. Astfel, unele modele care înainte câștigau 7.000 – 8.000 de dolari în două săptămâni, ar câștiga acum 11.000 – 12.000 de dolari pentru aceeași perioadă.

Va deveni o variantă tot mai convenabilă

Bărbatul a explicat că, având în vedere situația economică grea pe care am putea să o parcurgem în perioada de după această criză, se așteaptă ca numărul persoanelor care vor fi interesate de această industrie să crească. Acesta a precizat că se așteaptă la un val de cereri de angajare și pentru că multe locuri de muncă au dispărut și salariile scad peste tot.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI