03 mai 2022 | 11:37

Sanda Ladoși, schimbată total de moartea lui Bogdan Stanoevici. Ce decizie surprinzătoare a luat EXCLUSIV

Monden
Sanda Ladoși, schimbată total de moartea lui Bogdan Stanoevici. Ce decizie surprinzătoare a luat EXCLUSIV
Sanda Ladoși încă suferă după pierderea lui Bogdan Stanoevici

Sanda Ladoși i-a fost alături regretatului Bogdan Stanoevici pe toată perioada spitalizării și a suferit enorm odată cu pierderea acestuia. Artista a fost cea care a vorbit cu un bioenergetician care a încercat să-l trateze de la distanță, întrucât nu i s-a permis accesul în spital din cauza pandemei. Mai mult, aceasta ne-a mărturisit că au existat semne cărora însă la acea vreme nu le-a dat importanță, care parcă anunțau ceea ce avea să se întâmple.

Sanda Ladoși, decizie neașteptată: ce se întâmplă după moartea lui Bogdan Stanoevici.

Sanda Ladoși a alcătuit o echipă managerială foarte bună alături de Bogdan Stanoevici la Circul de Stat. Cei doi nu au fost doar colegi, ci și prieteni foarte buni.

Artista i-a fost alături pe toată perioada spitalizării și, mai mult, chiar ea l-a dus să se interneze, la Spitalul Sf. Pantelimon, la cererea actorului. Vestea decesului, pe care a aflat-o la câteva ore, a șocat-o extrem de tare, încât, pe moment, potrivit propriilor mărturisiri, a crezut că e o glumă proastă.

  • A apelat la un bioenergetician să-l trateze

Artista ne-a mărturisit, în premieră, că pe toată perioada spitalizării, ea însăși a apelat la un bioenergetician cu renume internațional, de peste hotare, care a încercat s[-l trateze pe Bogdan Stanoevici de la distanță. Cu doar o zi înaintea decesului, Sanda a fost anunțată de acesta că actorul „nu-i mai întinde mâna, că i-a închis accesul spre comunicare, ca și când nu ar mai vrea să lupte pentru viața sa”.

„Trebuia să iau aceasta ca pe un semn, dar nu i-am dat atunci prea mare importanță, iar a doua zi a fost anunțat decesul. Bogdan deja refuza să mai trăiască. Din cauza pandemiei, bionergeticianul nu a avut acces în spital, ca în cazul lui Gabriel Cotabiță, când familia i-a adus, de asemenea, un astfel de specialist, și a trebuit să comunice cu el de la distanță.

Au fost mai multe semne, care parcă prevesteau că acesta a fost destinul lui Bogdan. De exemplu, am fost plecați, iar la întoarcere i-am zis lui Bogdan că m-aș bucura să revenim în acel loc. Atunci, el, cu o mină tristă, mi-a zis că măcar să mai trăiască până atunci.

După moartea lui, am citit mai multe cărți, și am descoperit că fiecare dintre noi avem un destin, că nu vom mai fi atunci când ne este sortit să murim și nimic nu se poate face dinainte”, a povestit vedeta pentru playtech.ro

A făcut mai multe cursuri de bionergie

După decesul actorului, Sanda Ladoși nu a mai putut urca pe scenă, întrucât nu mai avea starea potrivită pentru a cânta.

„Nu am avut stare. Nu sunt mercantilă, nu stau nici în stradă, nu mor de foame. Dar pentru mine zona asta de creație e importantă, trebuie să ai limpezime. Nu am putut, mi-a stat în gât, aș minți să spun altceva”, ne-a mai spus aceasta.

Artista a revenit, recent, în câteva spectacole ale Teatrului Constantin Tănase, dar nu intenționează să meargă prea curând la joburi. În schimb, aceasta a făcut mai multe cursuri de bioenergie, dorind să afle cât mai multe despre acest domeniu.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear care a marcat omenirea
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie să știe
Capital.ro
Brunch de post şi secretul ciorbei de miel | Tanti Emilia din Timiş, gospodina care i-a uimit cu mâncarea tradiţională pe turiştii străini
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro