Gestul incredibil făcut de Sanda Ladoși la un an de la moartea actorului Bogdan Stanoevici EXCLUSIV

Gestul incredibil făcut de Sanda Ladoși la un an de la moartea actorului Bogdan Stanoevici EXCLUSIV
Ce gest a facut Sanda Ladosi, la un an de la moartea lui Bogdan Stanoevici

Astăzi s-a împlinit un an de la dispariția actorului Bogdan Stanoevici, iar colegii, prietenii și toți cei care l-au îndrăgit l-au pomenit sâmbătă, la biserica Sf. Stelian- Lucaci, cu durerea în suflet că nu au un loc la cimtir unde să-l plângă, dat fiind faptul că acesta a fost incinerat. Sanda Ladoși ne-a mărturisit că-i simte lipsa și încă nu poate accepta faptul că actorul nu mai este printre noi.

Ce gest a făcut Sanda Ladoși, la un an de la moartea lui Bogdan Stanoevici

Sanda Ladoși s-a ținut de cuvânt și, așa cum declara în exclusivitate pentru playtech.ro, în urmă cu șase luni, i-a ținut bunului său prieten și coleg, regretatului actor Bogdan Stanoevici, și pomana de un an.

„Lăcașul Biserericii Sf. Stelian-Lucaci a fost primitor, și de această dată, iar preoții au comemorat, cu evlavie, momentul dedicat celui care ne-a fost actor, politician, prieten sau într-un cuvânt OM. Acel OM cu suflet de copil care s-a dedicat nouă și României mult iubite.

Printre cuvintele preotului, rostite pentru Bogdan, parcă am auzit râsul inconfundabil pe care , îl aborda de fiecare dată când era fericit. Corul bisericesc m-a purtat cu , până departe pe tărâmul îngerilor, si atunci am deslușit , și parcă toți cei prezenți eram , deși ca prin vis , era doar o imagine plină de tristețe, deoarece se ofilise, dar încă continua să raspândească mireasma sa.

Urcată în trenul cu

Paradoxul vieții. Cui au fost împărțite hainele pentru Bogdan Stanoevici

Artista ne-a mărturisit că s-au respectat, la parastasul de un an, toate rânduielile bisericești, iar hainele date de pomană, pentru Bogdan Stanoevici au ajuns la un tânăr student la Medicină.

„E un pardox al vieții, având în vedere cum a murit Bogdan, în spital. Hainele le-am dat unui tânăr student la Medicină, care chiar are nevoie… La cum e crescut de mamă, va fi un medic adevărat, cu credință. Cu siguranță va fi altfel decât mulți spălați pe creier”, a declarat Sanda Ladoși pentru playtech.ro.

„A avut ghinionul începutului”

Aceasta nu a ascuns nici faptul că nu se poate împăca cu gândul că Bogdan Stanoevici nu mai este printre noi.

„În minciuna în care trăim și ne complacem, oamenii au fost omorâți în spitale, să fim serioși. Vedem cum decurg evenimentele acum. Atunci multă lume era în necunoștință de cauză. El a avut ghinionul începutului. Să fim serioși, el afost împotriva sistemului, dar a plătit pentru asta, cumva.. Cui îi vine să creadă. Am comunicat excepțional.

Încă acceptarea că nu mai este, e complicată, nu-ți vine să crezi că un om așa ca bradul, dispare. Dar de la cei bolnavi ce așteptări să ai. Au fost momente stranii în care l-am visat…Sunt încă mult prea încrâncenată și necăjită de cele întâmplate. E straniu, nu-mi vine să cred că deja a trecut un an. Eu m-am refugiat în copii, nu am avut stare de creație.

În toată mizeria asta, eu sunt pozitivă, dar s-a lăsat o greutate mare în suflet. El era un partener extraordinar în a căuta, a descoperi. Sunt siderată de reacția umanității în general, vizavi de contextul ăsta. E fără reacție. Nu se mai revoltă, nu mai ia atitudine, mă șochează simplitatea cu care lumea renunță la dreptul la viață”, a adăugat aceasta.

Motivul pentru care a luat o pauză artistică

Artista a explicat și motivul pentru care, în acest an, a dispărut de pe scena artistică.

„Nu am avut stare. Nu sunt mercantilă, nu stau nici în stradă, nu mor de foame. Dar pentru mine zona asta de creație e importantă, trebuie să ai limpezime. Nu am putut, mi-a stat în gât, aș minți să spun altceva”, ne-a mai spus aeasta.

Sanda Ladoși a alcătuit o echipă managerială foarte bună alături de Bogdan Stanoevici la Circul de Stat. Cei doi nu au fost doar colegi, ci și prieteni foarte buni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI