12 ian. 2022 | 22:38

Gestul incredibil făcut de Sanda Ladoși la un an de la moartea actorului Bogdan Stanoevici EXCLUSIV

Monden
Gestul incredibil făcut de Sanda Ladoși la un an de la moartea actorului Bogdan Stanoevici EXCLUSIV
Ce gest a facut Sanda Ladosi, la un an de la moartea lui Bogdan Stanoevici

Astăzi s-a împlinit un an de la dispariția actorului Bogdan Stanoevici, iar colegii, prietenii și toți cei care l-au îndrăgit l-au pomenit sâmbătă, la biserica Sf. Stelian- Lucaci, cu durerea în suflet că nu au un loc la cimtir unde să-l plângă, dat fiind faptul că acesta a fost incinerat. Sanda Ladoși ne-a mărturisit că-i simte lipsa și încă nu poate accepta faptul că actorul nu mai este printre noi.

Ce gest a făcut Sanda Ladoși, la un an de la moartea lui Bogdan Stanoevici

Sanda Ladoși s-a ținut de cuvânt și, așa cum declara în exclusivitate pentru playtech.ro, în urmă cu șase luni, i-a ținut bunului său prieten și coleg, regretatului actor Bogdan Stanoevici, și pomana de un an.

„Lăcașul Biserericii Sf. Stelian-Lucaci a fost primitor, și de această dată, iar preoții au comemorat, cu evlavie, momentul dedicat celui care ne-a fost actor, politician, prieten sau într-un cuvânt OM. Acel OM cu suflet de copil care s-a dedicat nouă și României mult iubite.

Printre cuvintele preotului, rostite pentru Bogdan, parcă am auzit râsul inconfundabil pe care <cel ales>, îl aborda de fiecare dată când era fericit. Corul bisericesc m-a purtat cu ,<Sania albastră> până departe pe tărâmul îngerilor, si atunci am deslușit ,<Secretul lui Memesis> și parcă toți cei prezenți eram <Noi cei din linia întâi>, deși ca prin vis <Portretul luptătorului la tinerețe>, era doar o imagine plină de tristețe, deoarece <Trandafirul galben> se ofilise, dar încă continua să raspândească mireasma sa.

Urcată în trenul cu <Destinația Mahmudia, am călătorit alături de cei prezenți la slujba religioasă până când VEȘNICA POMENIRE ne-a făcut să ne întoarcem în prezentul dureros unde Bogdan este doar o poveste frumoasă, dar (încă) nescrisă ! Ramâi, în lumină, pentru că tu ești cel dăruit de Dumnezeu!”, este mesajul emoționant transmis de Sanda Ladoși.

Paradoxul vieții. Cui au fost împărțite hainele pentru Bogdan Stanoevici

Artista ne-a mărturisit că s-au respectat, la parastasul de un an, toate rânduielile bisericești, iar hainele date de pomană, pentru Bogdan Stanoevici au ajuns la un tânăr student la Medicină.

„E un pardox al vieții, având în vedere cum a murit Bogdan, în spital. Hainele le-am dat unui tânăr student la Medicină, care chiar are nevoie… La cum e crescut de mamă, va fi un medic adevărat, cu credință. Cu siguranță va fi altfel decât mulți spălați pe creier”, a declarat Sanda Ladoși pentru playtech.ro.

„A avut ghinionul începutului”

Aceasta nu a ascuns nici faptul că nu se poate împăca cu gândul că Bogdan Stanoevici nu mai este printre noi.

„În minciuna în care trăim și ne complacem, oamenii au fost omorâți în spitale, să fim serioși. Vedem cum decurg evenimentele acum. Atunci multă lume era în necunoștință de cauză. El a avut ghinionul începutului. Să fim serioși, el afost împotriva sistemului, dar a plătit pentru asta, cumva.. Cui îi vine să creadă. Am comunicat excepțional.

Încă acceptarea că nu mai este, e complicată, nu-ți vine să crezi că un om așa ca bradul, dispare. Dar de la cei bolnavi ce așteptări să ai. Au fost momente stranii în care l-am visat…Sunt încă mult prea încrâncenată și necăjită de cele întâmplate. E straniu, nu-mi vine să cred că deja a trecut un an. Eu m-am refugiat în copii, nu am avut stare de creație.

În toată mizeria asta, eu sunt pozitivă, dar s-a lăsat o greutate mare în suflet. El era un partener extraordinar în a căuta, a descoperi. Sunt siderată de reacția umanității în general, vizavi de contextul ăsta. E fără reacție. Nu se mai revoltă, nu mai ia atitudine, mă șochează simplitatea cu care lumea renunță la dreptul la viață”, a adăugat aceasta.

Motivul pentru care a luat o pauză artistică

Artista a explicat și motivul pentru care, în acest an, a dispărut de pe scena artistică.

„Nu am avut stare. Nu sunt mercantilă, nu stau nici în stradă, nu mor de foame. Dar pentru mine zona asta de creație e importantă, trebuie să ai limpezime. Nu am putut, mi-a stat în gât, aș minți să spun altceva”, ne-a mai spus aeasta.

Sanda Ladoși a alcătuit o echipă managerială foarte bună alături de Bogdan Stanoevici la Circul de Stat. Cei doi nu au fost doar colegi, ci și prieteni foarte buni.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Mănăstirea din România unde o floare creează un peisaj rupt din Rai. Are şi proprietăți tămăduitoare
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro