Salman Khan, în pericol chiar de Crăciun. A ajuns imediat la spital. Ce a pățit iubitul Iuliei Vântur

Salman Khan, în pericol chiar de Crăciun. A ajuns imediat la spital. Ce a pățit iubitul Iuliei Vântur
Salman Khan a ajuns în vizorul medicilor

Fanii lui Salman Khan sunt îngrijorați pentru acesta. Celebrul star a ajuns în atenția medicilor chiar în perioada sărbătorilor. Ce s-a întâmplat cu iubitul Iuliei Vântur?  Actorul a fost nevoit să ajungă de urgență la spital.

Salman Khan, de urgență la spital: ce s-a întâmplat în ziua de Crăciun?

Celebrul actor indian a reușit să își îngrijoreze familia și fanii. Acesta a ajuns în atenția medicilor după ce a fost mușcat de un șarpe chiar în ziua de Crăciun, arată indiatoday.in.

Bărbatul se afla în ferma sa din Panvel când s-a petrecut totul, ulterior a ajuns de urgență la spitalul Kamothe din Mumbai. Salman a fost externat din unitatea medicală după nu mai puțin de șase ore de tratament, iar în prezent se odihnește acasă, alături de cei dragi.

Vedeta are tocmai a împlinit vârsta de 56 de ani pe data de 27 decembrie a povestit ce s-a întâmplat. Concret, el a mărturisit fanilor că un șarpe a intrat în fermă, iar în încercarea de a-l scoate afară cu ajutorul unui băț animalul i-a ajuns la mână. Actorul l-a apucat pentru a-l arunca mai rapid afară, timp în care șarpele l-a mușcat de trei ori.

„Am fost internat timp de 6 ore”

”Un șarpe a intrat în ferma mea. L-am scos afară folosind un băț. Treptat, mi-a ajuns la mână. Apoi l-am apucat ca să-l arunc, însă atunci m-a mușcat de trei ori. Era un fel de șarpe veninos. Am fost internat timp de 6 ore. Sunt bine acum.”

Salman Khan a susținut că reacția animalului era de așteptat, pentru că interacțiunea lor nu fusese una liniștită. Cel din urmă a ajuns la spital după ce l-a mușcat pentru a treia oară, ulterior a fost supus unui tratament.

”Este un șarpe, așa că e normal să muște. M-a mușcat o dată, după care s-a produs un haos aici. Apoi, șarpele m-a mușcat din nou. S-a produs o zarvă dupa aceea, toată lumea striga spital, spital.

În timpul asta, șarpele m-a mușcat și a treia oara. I-am dat drumul și m-am dus la spital. Acolo am aflat că șarpele era de altă specie (”decât crezusem eu”, n. red.). Când ne-am întors la fermă, șarpele era încă acolo, așa că l-am dus în alt loc.”

Ferma vedetei se află pe un teren forestier unde există un frunziș imens, păsări și alte animale. Sursa citată mai arată că în timpul incidentului Salman vorbea cu prietenii: ”S-a întâmplat sâmbătă seara, când stătea și vorbea cu prietenii săi. A simțit o înțepătură bruscă în braț și l-a smucit. Atunci prietenul lui a văzut șarpele și au intrat imediat în panică și au strigat după ajutor.”