Salariul lui Mihai Bendeac. Câți bani poate să câștige din teatru

Salariul lui Mihai Bendeac. Câți bani poate să câștige din teatru
Delia a ramas masca atunci cand a auzit

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai populari actori. El și-a atras simpatia publicului odată cu emisiunea În puii mei și din ce în ce mai tare odată cu proiectele din televiziune. Acum, el este jurat iUmor, acolo unde alături de Delia și Cheloo face senzație. Un burlac convins și mereu pus pe glume, Mihai Bendeac a vorbit în trecut despre relația lui cu banii.

Câți bani încasează Mihai Bendeac

Actorul a dezvăluit ce salariu are la teatru, iar suma este una neașteptat de mare. Într-o discuție cu Delia Matache, cântăreața spunea că dă mulți bani pe haine și accesorii. Mihai Bendeac i-a povestit colegei sale ce salariu primește la teatru. Desigur, suma pe care o ia ca jurat la iUmor este mult mai mare, însă actorul nu a vorbit despre asta.

Ca actor la teatru, Mihai Bendeac încasează 6.400 de lei.

„Am salariu la teatru 6.400 de lei’, a spus Mihai Bendeac la iUmor.

 „Câștigă o grămadă de bani, ne îngroapă ăsta. Bani pe iUmor, pe toate producțiile, pe carte, pe aia, pe aia. De plecat nu pleacă nicăieri, cheiltuieli nu are”, a spus Delia.

A primit ofertă de la Pro Tv

Actorul a mărturisit, la un moment, că a fost contactat de Pro Tv și a primit o ofertă, însă a refuzat-o.

„Niciodată nu aș putea să fiu așa cum sunt eu la Pro TV. Mă refer la mine ca și persoană, la mine ca și artist.

Acum un an de zile și anul ăsta, am fost contactat pentru ‘Românii au talent’. Și anul acesta… am primit un argument care mie, în primă instanță, mi s-a părut valid.

Că Pro TV-ul ar avea nevoie de un pic de nebunie. Și eu le-am spus că nu își pot închipui, de fapt, ce înseamnă această nebunie”, a spus el.

Cum a ajuns să facă teatru

Acesta și-a început cariera în teatru, iar în 2013 a debutat la televizor cu show-ul iComedy.

„La un moment dat, i-am zis mamei că o să mă fac actor şi ea, săraca, s-a dus la o casă de bilete de la un teatru, mai exact de la Teatrul de Comedie şi le-a spus: „Am şi eu un băiat care vrea să se facă actor!”.

Aşa am ajuns la teatru şi absolut uluitor este faptul că prima întâlnire cu George Ivaşcu a avut loc la două săptămâni distanţă, în cabina în care eu stau, de ani de zile, la Teatrul de Comedie.

Şi, culmea, în acest moment joc cu domn’ profesor în spectacolul „Revizorul”, unde stăm amândoi în cabina respectivă, ceea ce e absolut fascinant şi foarte emoţionant! M-a pregătit pentru teatru!”, a povestit Mihai Bendeac.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI