Ce salariu are Andra la Pro TV. Care sunt, de fapt, câștigurile familiei Măruță

Ce salariu are Andra la Pro TV. Care sunt, de fapt, câștigurile familiei Măruță
FOTO: Facebook Andra Măruță

Salariile vedetelor de televiziune sunt de multe ori subiectul de bărfă al telespectatorilor și chiar al fanilor. Mulți vor să știe cât de bine o duc favoriții lor, iar Andra și Cătălin Măruță sunt și ei tema acestor discuții.

Dacă erați curioși să aflați ce venituri are familia Măruță, trebuie să știți că nu aveți niciun motiv să vă îngrijorați de situația lor materială. Andra e jurat la două emisiuni difuzate de postul de televiziune Pro TV (Românii au Talent și Vocea României Junior), câștigă bani frumoși din concerte și apare în mai multe reclame la branduri puternice, în timp ce Cătălin, pe lângă salariul primit pentru că prezintă emisiunea La Măruță, mai face niște bani și din prezentarea unor evenimente.

Cei doi soți și în același timp colegi de muncă nu se vând ieftin și în plus sunt și foarte îndrăgiți de public, ceea ce le asigură succesul financiar. Chiar dacă salariul lui Cătălin a fost la un moment dat diminuat, familia Măruță nu are de ce să se plângă.

Andra are un salariu mai mare decât Cătălin Măruță la Pro TV

Pentru prestația ca jurat în cadrul emisiunii Românii au Talent, Andra a primit în 2018 un salariu cuprins între 8.000 și 10.000 de euro, dar cel mai probabil onorariul a crescut până la sezonul actual. La acești bani se adaugă o sumă similară primită pentru prezența în show-ul Vocea României Junior. Să nu uităm de veniturile obținute din concerte, pentru care percepe un tarif de 6.000 de euro, potrivit unor surse. În plus, Andra câștigă și din reclamele pentru anumite branduri.

În ceea ce îl privește pe Cătălin Măruță, salariul pe care l-a primit în 2017 pentru că a prezentat emisiunea La Măruță a fost de 15.000 de euro. Între timp, emisiunea lui nu a mai avut audiența din trecut, a fost mutată din prime time și umblă zvonul că și salariul soțului Andrei a fost diminuat. Dar Cătălin mai face niște bani din prezentarea unor evenimente, pentru care primește aproximativ 2.000 de euro.