Andi Moisescu are un salariu uriaș. Câți bani primește vedeta Pro TV

Andi Moisescu este unul dintre cei mai vechi angajați Pro TV

Vedetele TV primesc sume uriașe pentru aparițiile televizate. Este și cazul lui Andi Moisescu, vedeta postului de televiziune Pro TV. Andi primește un salariu frumușel pentru aparițiile în show-urile Românii au Talent, Apropo TV și Pe bune?!

Chiar dacă salariile angajaților Pro TV au mai scăzut în ultima vreme, vedetele postului de televiziune sunt în continuare remunerate pe măsura audiențelor. Și Andi Moisescu este unul dintre cei care primesc un salariu uriaș de la Pro TV, mai ales că este unul dintre cei mai vechi angajați, alături de Florin Călinescu (din 1996).

Se pare că Andi s-a impus în cariera sa nu printr-o atitudine de dominație, ci prin dezinvoltură. El nu se sfia să glumească cu șefii lui atunci când era cazul.

‘Moisescu, deși era tânăr, era singurul care avea tupeul să glumească cu Adrian Sârbu, era foarte relaxat”, a declarat Doina Gradea, actualul director al TVR.

Andi Moisescu câștigă 10.000 de euro pe lună pentru emisiunea Apropo TV

Pentru emisiunea Apropo TV, difuzată de postul de televiziune Pro TV în fiecare duminică, de la ora 13:00, Andi Moisescu primește un salariu de 10.000 de euro pe lună, cu tot cu bonusurile pentru publicitate.

Producătorii emisiunii anunțau în luna martie, înainte de lansarea unui nou sezon Apropo TV, că show-ul are o nouă față, adică un studio nou și o structură mai dinamică, dar și două rubrici noi: – Meditații virale, în care Andi dezbate viralele săptămânii alături de vloggeri, influenceri și specialiști; – Fast & Fresh, în care vedeta ia lecții de gătit de la chefi cu experiență.

Andi Moisescu, despre Olivia Steer

Andi Moisescu este căsătorit cu Olivia Steer, cunoscută pentru faptul că militează împotriva vaccinării. Întrebat despre o eventuală colaborare în televiziune cu soția sa, el a răspuns: „Noi ne-am ferit să amestecăm vreodată familia cu profesia. Credem mai mult în buna lor separare.”

Andi și Olivia s-au cunoscut în 2002 și au împreună doi copii, pe David și pe Luca.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI