Salarii la Selgros – cât câștigă angajații, de la lucrători comerciali la directori

Holdingul elvețian TransGourmet deține lanțul de magazine Selgros. Acesta se află în România din anul 2001. În anul 2015 Selgros deținea un număr de 19 magazine aflate printre cele mai mari orașe ale țării și numeroși angajați. Iată ce salarii au angajații de la Selgros.

Salarii la Selgros: de la lucrător comercial la director

Salariile angajaților de la Selgros variază în funcție de postul ocupat, precum și de vechimea în muncă a unui angajat. Pe lângă acestea, angajații mai pot primi bonusuri lunare sau tichete de masă. Iată ce salarii sunt la Selgros potrivit celor de la undelucrăm.ro.

Salarii la Selgros – Comisionar

Un angajat Selgros din Ploiești, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 3 ani, pe funcția de Comisionar, încasează un salariu net lunar de 2.100 de lei.

Salarii la Selgros – Distribuitor

Un angajat Selgros din Târgu Mureș, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 3 ani, pe funcția de Distribuitor, încasează un salariu net lunar de 1.700 de lei. La acesta se adaugă și tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună.

Salarii la Selgros – Adjunct șef raion

Un angajat Selgros din Timișoara, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 1 an, pe funcția de Adjunct șef raion, încasează un salariu net lunar de 2.000 de lei.

Salarii la Selgros – Lucrător comercial

Un angajat Selgros din Bistrița, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 3 ani, pe funcția de Lucrător comercial, încasează un salariu net lunar de 1.650 de lei.

Salarii la Selgros – Coordonator introducere comenzi

Un angajat Selgros din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 2 ani, pe funcția de Coordonator introducere comenzi, încasează un salariu net lunar de 2.350 de lei. La acesta se adaugă și tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună și un bonus lunar în valoare de 500 de lei.

Salarii la Selgros – Șef case marcat

Un angajat Selgros din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 3 ani, pe funcția de Șef case marcat, încasează un salariu net lunar de 1.800 de lei.

Salarii la Selgros – Lucrător comercial/Inventarist

Un angajat Selgros din Baia-Mare, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de mai puțin de un an, pe funcția de Lucrător comercial/Inventarist, încasează un salariu net lunar de 1.900 de lei. La acesta se adaugă și tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună.

Salarii la Selgros – Șef raion

Un angajat Selgros din Constanța, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 9 ani, pe funcția de Șef raion, încasează un salariu net lunar de 1.500 de lei.

Salarii la Selgros – Casier comercial

Un angajat Selgros din Bacău, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 2 ani, pe funcția de Casier comercial, încasează un salariu net lunar de 1.600 de lei.

Salarii la Selgros – Casier comercial

Un angajat Selgros din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 20 ani, pe funcția de Casier comercial, încasează un salariu net lunar de 1.560 de lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI