Ce salarii sunt la Metro, în magazinele din România. Care e programul și cum promovezi

Ce salarii sunt la Metro

Metro este un retailer german multinațional, ce operează magazine cash & carry, pe bază de card membru doar persoanelor juridice. În 2019, compania avea un număr de 769 de magazine în 26 de țări, fiind unul dintre cei mai mari retaileri din lume.  Este prezent și în România din anul 1996, unde are 30 de unități. Iată ce salarii sunt la Metro în România.

Ce salarii sunt la Metro în magazinele din România

Foarte multe persoane se întreabă ce salarii sunt la Metro, în magazinele de la noi din țară. Iată cât câștigă lunar angajații retailerului german, potrivit site-ului undelucram.ro:

Ce salarii sunt la Metro – Consilier vânzări senior

Un angajat Metro din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 3 ani, pe funcția de Consilier vânzări senior, încasează un salariu net lunar de 2.100 de lei.

Ce salarii sunt la Metro – Consilier vânzări senior recepția mărfurilor

Un angajat Metro din Baia-Mare, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de mai puțin un an, pe funcția de Consilier vânzări senior recepția mărfurilor, încasează un salariu net lunar de 2.000 de lei. La acesta se adaugă tichete de masă în valoare de 400 de lei lunar.

Ce salarii sunt la Metro – Consilier vânzări expert

Un angajat Metro din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 5 ani, pe funcția de Consilier vânzări expert, încasează un salariu net lunar de 2.600 de lei.

Ce salarii sunt la Metro – Asistent achiziții

Un angajat Metro din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 2 ani, pe funcția de Asistent achiziții, încasează un salariu net lunar de 2.900 de lei.

 Ce salarii sunt la Metro – Application Support Coordinator

Un angajat Metro din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 2 ani, pe funcția de Application Support Coordinator, încasează un salariu net lunar de 3.500 de lei.

 Ce salarii sunt la Metro – Trainee

Un angajat Metro din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de un an, pe funcția de Trainee, încasează un salariu net lunar de 4.000 de lei.

 Ce salarii sunt la Metro – Agent vânzări

Un angajat Metro din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 2 ani, pe funcția de Agent vânzări, încasează un salariu net lunar de 2.200 de lei. La acesta se adaugă și tichete de masă în valoare de 400 de lei lunar și un bonus de 1.100 lei pe lună.

 Ce salarii sunt la Metro – Consilier vânzări

Un angajat Metro din Satu Mare, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 4 ani, pe funcția de Consilier vânzări, încasează un salariu net lunar de 2.000 de lei. La acesta se adaugă și tichete de masă în valoare de 300 de lei lunar și un bonus de 130 lei pe lună.

 Ce salarii sunt la Metro – Consilier vânzări senior

Un angajat Metro din Voluntari, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 11 ani, pe funcția de Consilier vânzări senior, încasează un salariu net lunar de 1.800 de lei. La acesta se adaugă și tichete de masă în valoare de 300 de lei lunar și un bonus de 800 lei pe lună.

Care e programul magazinelor Metro

Programul magazinelor Metro diferă, astfel:

  • LUNI-SÂMBĂTA: 06:00/07:00/08:00-21:00
  • DUMINICĂ: 08:00-18:00
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI