Salarii la Mega Image în 2021 – cât câștigă toți angajații dintr-un magazin

Salarii la Mega Image în 2021 – cât câștigă toți angajații dintr-un magazin
Salarii la Mega Image în 2021

Fondat în anul 1995, Mega Image este cel mai mare lanț de supermarket-uri de la noi din țară. Rețeaua de magazine este extinsă în aproape toată țara, cuprinzând peste 500 de magazine. Deține un număr de 9000 de angajați și se află în permanență în căutarea altora noi. Iată ce salarii sunt la Mega Image în 2020.

Salarii Mega Image 2021 pentru întreg personalul angajat

Magazinele Mega Image se află în orașe precum: București, Constanța, Ploiești , dar și altele. Probabil mulți dintre noi se întreabă se salarii sunt la Mega Image în 2021. În acest articol vom încerca să răspundem la întrebările dumneavoastră. Din acest punct de vedere, compania se situează foarte bine, printre angajatorii avantajoși. Iată cât câștigă toți angajații Mega Image în 2021, potrivit site-ului undelucram.ro.

Salarii la Mega Image în 2021 – casier principal trezor

Un angajat al supermarketului Mega Image, pe funcția de casier principal trezor, în București, angajat full time, cu experință în domeniu de mai puțin de un an, are un salariu net lunar în valoare de 1.430 lei. La acesta se mai adaugă și tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună
300 lei.

Salarii la Mega Image în 2021 – șef departament

Un angajat al supermarketului Mega Image, pe funcția de șef departament, în București, angajat full time, cu experință în domeniu de mai puțin de un an, are un salariu net lunar în valoare de 1.940 lei lei. La acesta se mai adaugă și tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună. Pentru acest job se acordă și un bonus lunar de 220 de lei.

Salarii la Mega Image în 2021 – lucrător comercial

Un angajat al supermarketului Mega Image, pe funcția de lucrător comercial, în București, angajat full time, cu experință în domeniu de 5 ani, are un salariu net lunar în valoare de 1.900 lei lei lei.

Salarii la Mega Image în 2021 – șef departament mărfuri alimentare

Un angajat al supermarketului Mega Image, pe funcția de șef departament mărfuri alimentare, în Cluj-Napoca, angajat full time, cu experință în domeniu de 2 ani, are un salariu net lunar în valoare de 2.130 lei lei lei. La acesta se mai adaugă și tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună. Pentru acest job se acordă și un bonus lunar de 400 de lei.

Salarii la Mega Image în 2021 – șef departament

Un angajat al supermarketului Mega Image, pe funcția de șef departament, în Cluj-Napoca, angajat full time, cu experință în domeniu de 2 ani, are un salariu net lunar în valoare de 2.130 lei lei lei. La acesta se mai adaugă și tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună. Pentru acest job se acordă și un bonus lunar de 400 de lei.

Salarii la Mega Image în 2021 – șef departament mărfuri alimentare

Un angajat al supermarketului Mega Image, pe funcția de șef departament, în București, angajat full time, cu experință în domeniu de 15 ani, are un salariu net lunar în valoare de 3000 lei lei lei. La acesta se mai adaugă și tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună.

Salarii la Mega Image în 2021 – casier

Un angajat al supermarketului Mega Image, pe funcția de șef departament, în București, angajat full time, cu experință în domeniu de mai puțin de un an, are un salariu net lunar în valoare de 1.400 lei lei lei. La acesta se mai adaugă și tichete de masă în valoare de 20 de lei pe lună. Pentru acest job se acordă și un bonus lunar de 400 de lei.

Salarii la Mega Image în 2021 – piker

Un angajat al supermarketului Mega Image, pe funcția de șef departament, în Ștefăneștii de Jos angajat full time, cu experință în domeniu de mai puțin de un an, are un salariu net lunar în valoare de 3.040 lei lei lei.

Salarii la Mega Image în 2021 – recrutier

Un angajat al supermarketului Mega Image, pe funcția de șef departament, în București, angajat full time, cu experință în domeniu de 1 an, are un salariu net lunar în valoare de 2,450 lei lei lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI