Salarii Amazon în România. Ce spun angajații despre banii primiți și mediul de lucru

Salarii Amazon în România. Ce spun angajații despre banii primiți și mediul de lucru
Salarii Amazon Romania

Amazon este cea mai mare companie de comerț cu amănuntul. Aceasta este fondată de către Jeff Bezos, în anul 1994. Din anul 1995 este lansată și online, în prezent fiind cel mai puternic retailer online. Gigantul american se află și pe piața din România de 16 ani, deținând Amazon Development Center SRL și Amazon Development Center Romania, ale căror sedii se află în orașul Iași. Din 2020 compania a înființat în București a treia firmă cu sediul în Pipera. Iată ce salarii sunt la Amazon în România.

Mediu de lucru și salarii la Amazon în România

Iată ce salarii sunt la Amazon în România, potrivit site-ului undelucram.ro:

Salarii Amazon în România – Senior Catalog Associate

Un angajat Amazon din Iași, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 2 ani, pe funcția de Senior Catalog Associate, încasează un salariu net lunar de 2.500 de lei.

Salarii Amazon în România – Senior compliance associate with Spanish

Un angajat Amazon din Iași, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de mai puțin de un an. pe funcția de Senior compliance associate with Spanish, încasează un salariu net lunar de 2.900 de lei. La acesta se adaugă tichete de masă în valoare de 200 de lei lunar.

Salarii Amazon în România – Catalog Associate Spanish

Un angajat Amazon din Iași, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de mai puțin de un an, pe funcția de Catalog Associate Spanish, încasează un salariu net lunar de 2.467 de lei. La acesta se adaugă tichete de masă în valoare de 200 de lei lunar.

 Salarii Amazon în România – Call center limba italiană

Un angajat Amazon din Iași, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de mai puțin de 3 ani, pe funcția de Call center limba italiana, încasează un salariu net lunar de 3.000 de lei. La acesta se adaugă tichete de masă în valoare de 1900 de lei lunar. Pe lângă asta, angajații mai primesc și un bonus în valoare de 200 de lei pe lună și alte bonusuri de 50 de lei pe lună.

Salarii Amazon în România – Senior compliance associate

Un angajat Amazon din Iași, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de mai puțin de 4 ani, pe funcția de Senior compliance associate, încasează un salariu net lunar de 2.800 de lei.

Salarii Amazon în România – Senior Catalog Associate

Un angajat Amazon din Iași, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de mai puțin de 2 ani, pe funcția de Senior Catalog Associate, încasează un salariu net lunar de 2.800 de lei.

Salarii Amazon în România – Agent relatii clienți – limba spaniolă

Un angajat Amazon din Târgu Jiu, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de mai puțin de mai puțin de un an, pe funcția de Agent relații clienți – limba spaniola, încasează un salariu net lunar de 2.100 de lei. La acesta se adaugă tichete de masă în valoare de 210 de lei lunar.

Salarii Amazon în România – Senior compliance associate

Un angajat Amazon din Iași, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de mai puțin de un an pe funcția de Senior compliance associate, încasează un salariu net lunar de 2.800 de lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI