Sacrificiul uriaș făcut de iubita lui Daniel Pavel, în perioada în care era plecat în Dominicană: „A făcut un efort colosal”. Gestul cu care Ana Maria l-a impresionat VIDEO EXCLUSIV

Sacrificiul uriaș făcut de iubita lui Daniel Pavel, în perioada în care era plecat în Dominicană:
Cum este noua poveste de iubire din viața lui Dan Pavel: detalii neștiute

Dan Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor trăiește din toamna anului trecut o frumoasă poveste de dragoste cu Ana Maria Pop. Cei doi s-au cunoscut chiar de ziua vedetei Pro TV, iar o lungă perioadă relația a funcționat la distanță. În primele 6 luni ale acestui an, pe care domnul Dan le-a petrecut în Republica Dominicană, alături de concurenții de la Survivor, partenera lui de viață nu a rezistat dorului, așa că a urcat în avion și l-a vizitat în două reprize.

Detalii din povestea de iubire dintre Dan Pavel și Ana Maria

Lucrurile s-au așezat în viața lui Dan Pavel mai bine decât s-ar fi așteptat, atât pe plan profesional, cât și personal. ,,Acum 6 ani am fost recrutat de o firmă de media și am condus o divizie de media a unui radio la Viena, de acolo am plecat la Survivor în sezonul trecut și restul e istorie”, ne-a spus el.

În 2021 a fost la un pas de a se recăsători, însă logodna s-a rupt după 7 ani de relație. Însă în toamna trecută, Dan a cunoscut-o pe Ana Maria la o petrecere mondenă, iar întâlnirea s-a dovedit a fi de bun augur pentru amândoi.

,,Când am venit din precedentul sezon, eram într-o relație de 7 ani cu iubita mea de atunci, iar inelul am precizat atunci în presa vremii fusese oferit deja, a fost o reconfirmare a jurămintelor cum au americanii povestea asta. Noi nu mai eram acordați însă în acel moment, adică un inel vine, leagă sau și dezleagă – a fost cazul dezlegării.

Au trecut lunile, de la o prietenie frumoasă am migrat spre o iubire cu Ana Maria și în momentul acesta construim etapizat, pe măsura maturității cred eu pe care o avem amândoi, măcar unul din noi: ea. În septembrie, de ziua mea, pe 8 septembrie, ne-am văzut prima dată, acum un an, la un eveniment.

Acomodarea de la Survivor ia timp, cum o spun și foștii concurenți, așa că nu știu cât e Cupidon, cât mai degrabă ideea asta de a-ți face plăcere să vorbești cu cineva și apoi să te vezi cu cineva”, a declarat, pentru playtech.ro, Dan Pavel.

Ana Maria l-a vizitat de două ori în Republica Dominicană

După petrecerea mondenă la care s-au cunoscut, Dan și Ana Maria s-au văzut nevoiți să facă naveta, întrucât amândoi lucrau și trăiau în țări diferite.

,,Acolo ne-am văzut prima dată, după care eu am plecat la Viena unde și locuiam și acolo am început să țesem, veneam eu, a mai venit ea, facem un an în curând”, ne-a povestit entuziasmat prezentatorul TV.

Iubirea celor doi a fost pusă la grea încercare la începutul acestui an, când Dan Pavel a plecat în Republica Dominicană pentru aproximativ 6 luni, unde s-au desfășurat filmările pentru Survivor. Vedeta Pro TV ne-a povestit cum au supraviețuit departe unul de altul timp de jumătate de an.

,,Relația a trecut testul timpului, timpul e și piatră de temelie și piatră de încercare. A rezistat foarte bine. Ana Maria a venit de două ori în Republica Dominicană. A făcut un efort colosal, că totuși sunt 16 ore de zbor, plus logistic, a venit, a fost bine”, a declarat, pentru playtech.ro, Pan Pavel. De când a intrat în viața prezentatorul TV, tânăra a reușit să se facă plăcută de fiul adolescent al acestuia, dar și să lege o prietenie cu fosta soție a lui Dan Pavel.

Pregătește un proiect online

Până când va reveni pe post cu noul sezon Survivor, prezentatorul TV își concentrează atenția asupra altui proiect.

,,În online pregătesc ceva, nu spun încă ce, e în agregare acum, facem mai multe variante. Cred că o să fie un canal de Youtube, o să fie clar unde îl vom găsi pe domnul Dan, povestind cum ne-am obișnuit”, a adăugat el.

Urmăriți Playtech.ro și pe