Sacrificiul Live Video pe Antena 1 – Vezi episodul 9 Live Stream

Sacrificiul Live Video pe Antena 1 – Vezi episodul 9 Live Stream
Episodul 6 al serialului Sacrificiul de pe Antena 1 Live Stream Video.

Joi, 26 septembrie, cu începere de la orele 20:00, Antena 1 difuzează un nou episod din Sacrificiul, serialul cu care postul trustului Intact și-a propus să cucerească audiențele în această toamnă. Producția poartă semnătura binecunoscutei Ruxandra Ion și reunește în distribuție actori tineri, dar și nume grele ale scenei românești, printre care Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Marian Râlea, Claudiu Istodor, Mihai Gruia Sandu, Virginia Rogin sau Bogdan Stanoevici.

Episodul 9 al serialului Sacrificiul de pe Antena 1 Live Stream Video

Episodul 9 din serialul Sacrificiul poate fi urmărit Live Stream și pe site-ul antenaplay.ro.

Întorsăturile de situație anunțate în episodul cu numărul șase îi vor ține cu siguranță pe telespectatori în fața micilor ecrane, mai ales că apele sunt din ce în ce mai tulburi în sânul familiilor. În plus, Ioana și Andrei nu pot trece peste clipele de tandrețe pe care le-au petrecut înmpreună și sunt tot mai aproape de a da frâu liber sentimentelor.

„Sacrificiul este un serial foarte ofertant pentru un scenarist, pentru că e o frescă a societăţii româneşti contemporane, cu adânci rădăcini din trecutul nostru de acum 55 de ani. Sunt multe poveşti care se împletesc, multe personaje care descoperă secrete şi brusc se trezesc într-o altă viaţă”, a dezvăluit Simona Macovei, scenarista serialului.

Ce s-a întâmplat în episodul 8

Episodul șase din „Sacrificiul” a fost plin de momente surprinzătoare. Familia Zamfir a aflat despre secretul familiei purtat de Mama Gela, în familia Oprea s-au activat iar spiritele odată cu apariția lui Alin, iar Diva a decis să-i spună lui Bobiță tot trecutul ei cu Rapha.

Veorica Zamfir (Adriana Trandafir) îi mărturisește Mamei Gela (Virginia Rogin) că a fost la familia Oprea să o vadă pe Ștefania și că starea fetiței este foarte rea: „Nu vorbește cu nimeni”.

De asemenea, Veorica povestește că fetița este în continuu tristă și că „Plânge în continuu după mama ei”. Mama Gela o îndeamnă pe Veorica să aducă fata acasă, însă aceasta din urmă îi explică situația și că este cel mai bine să nu o zăpăcească, locul ei fiind alături de Ștefan, tătăl fetiței. Acestea fac un pact cum că nu îi vor spune lui Leo (Mihai Gruia Sandu) despre micul secret al Veoricăi și speră că lucrurile se vor rezolva până la capăt.

Actriță serialul Sacrificiul.
Serialul Sacrificiul – episodul 6 Live Video.

Blestemul care s-a abătut asupra Narcisei

O informație cutremurătoare îi da lumea peste cap Narcisei (Doinița Oancea) care se plânge soțului ei, Laviniu (Mihai Călin), că mama ei este româncă și astă e motivul pentru care ea nu poate avea copii. „Blestemul”, așa cum îl numește Narcisa, s-a abătut asupra ei și a viitorului ei, pentru că săngele mamei ei nu este pur, de țigancă.

Laviniu încearcă să o liniștească și o sfătuiește să nu se bage în acest conflict și că mai bine ar fi să fie imparțială, însă, firea vulcanică a Narcisei a transformat totul într-o ceartă care ar putea avea deznodământ tragic.

Reîntoarcerea celui de-al treilea fiu

Reîntoarcerea lui Alin (Alexandru Ion), nu a fost primită cu mare bucurie de Eva Oprea. Ea nu doreşte ca el să locuiască în aceeaşi casă. Ștefan Oprea (Claudiu Istodor) încearcă să o convingă pe Eva (Maia Morgenstern) că Alin trebuie să locuiască cu ei și că nu ar trebui să mai fie supărată. Această refuză cu desăvârșire spunând că: „Poate să stea la hotel! Nu i-a plăcut niciodată să stea cu noi!”.

De asemenea, dorința lui Ștefan ca Alin să stea în camera de jos o înfurie și mai tare pe Eva, fiind încă foarte afectată de pierderea fetiței lor, iar camera de jos îi aduce aminte de acele momente grele.

Ceartă între Mama Gela și Leo

După ce a aflat că soția lui este româncă, Leo (Mihai Gruia Sandu) își descarcă nervii pe Mama Gela și după o ceartă urâtă acesta decide să o dea afară din casă. Leo este dezamagit de faptul că Mama Gela a dezvăluit secretul și începe să-i reproșeze acesteia că nu merită să mai vorbească și nici să stea în casa lui.

Aceasta îl enervează și mai tare în momentul în care începe să comenteze, provocând astfel o ceartă monstru care s-a sfârșit cu plecarea ei din casă. Mario (Dorian Popa) și Antonio (Gabi Ciocan), nepoții Mamei Gela, sunt martori la ceartă și, deși încearcă să calmeze situația, se întorc cu capul plecat înapoi în casă, lăsând-o pe femeie să plece.

Certuri și între Diva și Bobi

Diva s-a săturat ca Bobi să fie supărată pe ea și astfel alege să îi povestească trecutul ei cu Rapha. Aceasta îi spune că relația cu Rapha a fost pe când ea avea doar 18 ani și că a fost o iubire puerilă. Acesta a ajutat-o să intre în televiziune și să își facă o carieră și la un moment dat Diva a rămas însărcinată.

Rapha nu a acceptat să fie tată, alegând cariera în locul vieții de familie și astfel, Diva a recurs la un gest pe care îl regretă și acum, a renunțat la sarcină.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI