Oana Zăvoranu, schimbare de look. Actrița din Sacrificiul este… blondă. ”Cât de mult te schimbă o culoare!”

Oana Zăvoranu, schimbare de look. Actrița din Sacrificiul este… blondă. ”Cât de mult te schimbă o culoare!”
Oana Zăvoranu, schimbare de look. Actrița din Sacrificiul este… blondă

Oana Zăvoranu, actriță în ”Sacrificiul” de la Antena 1 parcă a pus mâna pe elixirul tinereții. Deși a renunțat de mult la operațiile estetice, de această dată a trișat și și-a făcut, totuși, o îmbunătățire. S-a făcut blondă!

Oana Zăvoranu, Diva din ”Sacrificiul”, și-a făcut o schimbare de look

Serialul ”Sacrificiul” de la Antena 1, produs de ”mama telenovelelor” Ruxandra Ion, are în distribuție actori de acepție, și tineri, și cu ștate vechi într-ale artei. Oana Zăvoranu a primit rolul unei dive zbuciumate.

„Propunerea de a juca în serialul Sacrificiul am primit-o de la Ruxandra Ion, care a făcut posibil și în urmă cu 15 ani să mă aleagă în urma castingului susținut pentru „Numai iubirea”. Vestea am primit-o cu mare bucurie, dar și cu emoție, pentru că vine la pachet cu o mare responsabilitate, iar pauza de 15 ani pe care am avut-o a contribuit la acest amalgam de sentimente.

A trecut ceva vreme de atunci, așa că am fost nevoită să mă acomodez treptat atât cu programul, cât și cu personajul. Mă regăsesc un pic în femeia căreia îi dau viață, însă fiind la început de proiect nu am aflat toate detaliile și încă o descopăr pe zi ce trece. Rolul pe care îl interpretez este unul foarte mișto, pentru că e vorba de o tipă zgubilitică, o divă, care sper să fie cea mai iubită! Întotdeauna merg la câștig”, a povestit Zăvoranu despre noua sa provocare.

”Cât de mult te schimbă o culoare!”

Acum, Zăvoranu nu numai că și-a surprins fanii cu revenirea pe sticlă, ci și cu o nouă înfățișare. Vedeta a vrut să le arate fanilor că îi stă bine cu orice, așa că a apelat la o perucă blondă. Diva din ”Sacrificiul” a inserat și câteva cuvinte în descrierea fotografiei.

Oana Zăvoranu, schimbare de look. Actrița din Sacrificiul este… blondă. ”Cât de mult te schimbă o culoare!”
Poza postată de Oana Zăvoranu pe contul ei de Instagram

„Cat de mult te poate schimba o peruca, o tunsoare si o culoare de par!…niciodata nu m-as face asa decat pentru lucruri importante, cum se intampla azi la filmarile serialului Sacrificiul ??”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI