Sacrificiul Live Video pe Antena 1 – Vezi episodul 9 Live Stream

Sacrificiul Live Video pe Antena 1 – Vezi episodul 9 Live Stream
Episodul 9 din serialul Sacrificiul de pe Antena 1 Live Video.

Serialul Sacrificiul poate fi urmărit live pe Antena 1 în fiecare zi de miercuri și joi de la ora 20:00, iar episodul 9 din primul sezon se anunță unul la fel de interesant ca primele difuzate până acum. Telenovela în care joacă Oana Zăvoranu, Marian Râlea, Dorian Popa și Maia Morgenstern continuă cu noi răsturnări de situație în episodul din această seară.

Episodul 9 din serialul Sacrificiul de pe Antena 1 Live Video

Serialul ”Sacrificiul” a avut premiera pe 11 sepembrie. Peste 40 de actori au filmat timp de 13 săptămâni, iar rezultatul se va vedea de la ora 20:00, în fiecare seară de miercuri și joi. Serialul este produs de Ruxandra Ion după un scenariu semnat de Radu Grigore şi Simona Macovei.

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor vor forma familia Oprea în serialul difuzat de Antena 1. Actorul va juca rolul lui Ștefan Oprea, un bărbat care are o avere impresionantă, dar nu are scrupule și duce o viață plină de minciuni. Ștefan Oprea are un singur interes: banii.„Maia este o actriţă excepţională, în sensul că alta ca ea nu există. E aproape un fenomen al naturii şi sunt doar câţiva actori despre care aş putea să spun asta. De asemenea, este vişi foarte, foarte serioasă cu meseria pe care o face, niciodată nu face niciun rabat, nu o interesează altceva decât rolul pe care îl face atunci”, a declarat Claudiu Istodor.

Actrița Florina Cercel din serialul Sacrificiul
Serialul Sacrificiul -episodul 8 – Live Video

Ce s-a întâmplat în episodul 8

Eva (Maia Morgenstern) află că Andrei  (Denis Hanganu) i-a oferit o sumă de bani Ioanei (Oana Cârmaciu), bona micuței Ștefania,ca să culce cu el. Ioana nu își poate lua gândul de la Andrei. Rememorează toate momentele din trecut și simte că ceva îl leagă mai mult de el. Eva vine nervoasă la Ioana și încearcă să scoată devărul de la ea. Ioana, însă, nu se mai teme să-și asume faptele:

 „Adevărul este că m-am culcat cu un bărbat din casa asta! Nu cu soțul dumneavoastră. Cu Andrei”

Eva nu înțelege cum de a făcut Ioana așa ceva:

„Dar tu nu știai că e logodit, că urmează să se căsătorească?”

Ioana îi mărturisește că nu știa aceste aspecte despre bărbatul în brațele căruia s-a aruncat pentru o noapte.

„Mi-a oferit o sumă de bani ca să mă culc cu el”, spune Ioana

Sacrificiul – Episodul 9

Urmărește serialul Sacrificiul, episodul 9 difuzat la Antena 1, online, pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/hJTlLfu. Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv, nu doar pe micul ecran. Următorul episod va putea fi urmărit, joi seară, 9 octombrie, la ora 20:00, pe Antena1.