Sacrificiul Live Video pe Antena 1 – Vezi episodul 8 Live Stream

Sacrificiul Live Video pe Antena 1 - Vezi episodul 8 Live Stream
Episodul 8 din serialul Sacrificiul de pe Antena 1 Live Video.

Serialul „Sacrificiul” continuă în seara aceasta de la orele 20:00 pe Antena 1. Serialul românesc este produs de Dream Film Production, iar regizorul este binecunoscuta Ruxandra Ion cea care a lucra și la „Fructul oprit”. Trustul Intact și-a propus să cucereacsă toate audiențele cu acest serial în care joacă nume grele ale cinematografiei românești.

Episodul 8 din serialul Sacrificiul de pe Antena 1 Live Video

„Sacrificiul” a adus peste 40 de actori care mai de care mai cunsocuți. Printre numele grele ale scenei românești se numără:

  • Maia Morgenstern,
  • Adriana Trandafir,
  • Marian Râlea,
  • Claudiu Istodor,
  • Mihai Gruia Sandu,
  • Virginia Rogin,
  • Bogdan Stanoevici, dar și
  • Cristina Ciobănașu,
  • Vlad Gherman sau
  • Dorian Popa.

Scenă din serialul Sacrificiul, episod 7.

Ieri, 2 octombrie, Actrița Cristina Ciobănașu și-a petrecut ziua de naștere pe platoul de filmare

Cristina Ciobănașu a împlinit frumoasa vârstă de 23 de ani. Actrița a fost serbată de colegii de la serialul „Sacrificiul” așa cumsecuvine. Toată echipa a muncit pentru a-i face o petrecere surpriză actriței. Cristina a avut parte de un grătar, tort și cadouri.

„Mă bucur că am petrecut împlinirea celor 23 de ani pe platourile de filmare alături de oamenii dragi. Sincer, pentru mine e o bucurie mult mai mare să fiu aici în zilele importante”, a mărturisit iubita lui Vlad Gherman.

Declarația regizorului Radu Gheorghe

Producția spune povestea a trei familii diferite care provin din medii de viață diferite, dar al căror destine se întâlnesc. Filmările sunt în desfășurare atât în București, cât și în alte locații din împrejurime.

“(…)Am început să lucrăm pentru acest proiect din luna octombrie a anului trecut, ne-am propus sã creăm un proiect 100% original. Procesul de creaţie a pornit pentru noi în două modalităţi, adunând câteva poveşti care să prindă viaţă în serial. Ne-am dorit să avem un filon puternic de comedie care să fie prezent în fiecare episod, bineînţeles asta nu înseamnă că vom ignora partea de dramă, ori poveştile de iubire, acestea fiind de fapt cele care ajung la sufletul publicului. O altă dorinţă a fost să avem personaje memorabile despre care oamenii să vorbească acasă, pe stradă, ori la muncă, personaje pe care lumea să le citeze.” a declarat Radu Grigore, scenarist al serialului..

Serialul Sacrificiul -Episodul 8

În episodul 7, care a fost difuzat miercuri seară, fanii au aflat cum sa încheiat dezvăluirea Divei legat de prima ei relație de dragoste. Diva (Oana Zăvoranu) ia povestit iubitului ei Bobi despre relația ei cu Rapha, dar și faptul că a rămas însărcinată, dar a renunțat la sarcină. Avea numai 18 ani când s-a întâmplat evenimentul.

Urmărește serialul Sacrificiul, episodul 8 difuzat la Antena 1, online, pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/hJTlLfu. Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv, nu doar pe micul ecran. Următorul episod va putea fi urmărit, miercuri seară, 9 octombrie, la ora 20:00, pe Antena1.