Sacrificiul Live Video pe Antena 1 – Vezi episodul 7 Live Stream

Sacrificiul Live Video pe Antena 1 – Vezi episodul 7 Live Stream
Episodul 7 din serialul Sacrificiul de pe Antena 1 - Live Video

Serialul Sacrificiul a debutat pe data de 11 septembrie, pe micile ecrane. Cu o distribuție impresionantă, producția marca Antena 1 i-a ținut până acum pe telespectatori cu sufletul la gură. Toată lumea se întreabă ce va urma în serialul inspirat din povești reale.

Episodul 7 din serialul Sacrificiul de pe Antena 1 – Live Video

Producția originală are un scenariu semnat de Radu Grigore și Simona Macovei, fiind produs de către Roxana Ion. Așa cum s-au obișnuit până acum, fanii pot urmări cele mai noi episoade ale acestui serial în zilele de miercuri și joi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Sacrificiul este un serial foarte ofertant pentru un scenarist, pentru că e o frescă a societăţii româneşti contemporane, cu adânci rădăcini din trecutul nostru de acum 55 de ani. Sunt multe poveşti care se împletesc, multe personaje care descoperă secrete şi brusc se trezesc într-o altă viaţă”, declară Simona Macovei, scenarista serialului.

”Ne-am dorit să avem un filon puternic de comedie care să fie prezent în fiecare episod, bineînţeles asta nu înseamnă că vom ignora partea de dramă, ori poveştile de iubire, acestea fiind de fapt cele care ajung la sufletul publicului. O altă dorinţă a fost să avem personaje memorabile despre care oamenii să vorbească acasă, pe stradă, ori la muncă, personaje pe care lumea să le citeze”- spune, la rândul lui, Radu Grigore, scenarist al serialului Sacrificiul.

Actori care fac parte din distribuția serialului

Din distribuția show-ului TV fac parte nume grele din showbiz-ul românesc, cum ar fi:

  • Maia Morgenstern,
  • Cristina Ciobănașu,
  • Dorian Popa sau
  • Oana Zăvoranu, alături de alți zeci de actori.

Împreună cu Claudiu Istodor, care îl joacă pe Ștefan Oprea, actrița poate fi văzută în serial în rolul Evei, un personaj decisiv.

Două actrițe din serialul Sacrificiul.
Serialul Sacrificiul – Episodul 7de pe Antena 1 Live Video.

O producție Dream Film Production

Noul serial va fi produs pentru Antena 1 de Dream Film Production, o companie specializată în producția de fiction. Aminitm că serialul Sacrificiul a obținut finanțare de la Guvern prin schema de ajutor de stat privind sprijinirea industriei cinematografice. Ajutorul se ridică la 4,8 milioane de lei.

„Producţia este o saga de familie cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti, a trei familii din medii diferite”, spun reprezentanții Antenei 1.

Serialul Sacrificiul -Episodul 7

Urmărește serialul Sacrificiul, episodul 7 difuzat la Antena 1, online, pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/hJTlLfu. Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv, nu doar pe micul ecran.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI