Sacrificiul Live Video pe Antena 1 – Vezi episodul 17 Live Stream

Sacrificiul Live Video pe Antena 1 – Vezi episodul 17 Live Stream
Episodul 17 din Sacrificiul de pe Antena 1 - Live Video

În fiecare seară de miercuri și joi, de la ora 20:00, la Antena 1, publicul este invitat să urmească super producția Sacrificiul, un serial ce promite să surprindă de fiecare dată! În fiecare seară de miercuri și joi e rost de o mică relaxare. Trebuie doar să vă faceţi comozi în faţa televizoarelor, căci la Antena 1 aveţi întâlnire cu personajele din serialul Sacrificiul, într-un nou episod.

Episodul 17 din Sacrificiul de pe Antena 1 – Live Video

Ce s-a întâmplat în „Sacrificiul”, episodul 16? Ștefan Oprea, interpretat de Claudiu Istodor, i-a făcut o propunere incendiară Evei (Maia Morgenstern), dar reacția ei nu a fost deloc cea la care ar fi sperat, după ce el a înșelat-o cu nepoata ei, Brândușa (Alina Florescu).

„Vreau să trecem peste asta, Eva! Gata, vreau să uităm, să mergem mai departe, să fim o familie normală! Vreau să mă întorc în patul nostru. Vorbesc serios, Eva! Vreau să fim iarăși o familie normală. Noi doi să mergem până la capăt”, i-a spus Ștefan Oprea soției lui.

Mario, interpretat de Dorian Popa, a încercat să o agațe pe Lili, personajul Michaelei Prosan

Cuceritorul nu s-a dat bătut cu una, cu două, și a făcut un număr de seducție cu… Sos de usturoi. Când tocmai cerea nota la un restaurant la care ar fi trebuit să ia cina cu Robert (Daniel Nuță), Lili s-a trezit cu Mario la masa ei.

Mario l-a pus la pământ pe Relu, interpretat de Marian Râlea, cu o mătură, după ce a venit cu „șarpe-miu” să își ceară iertare că a determinat-o pe Iulia (Ana Crețu) să fugă de acasă. A început o luptă între orgolii din care câștigător putea ieși doar unul. Abia a terminat Relu să îi imite gestul, că s-a și trezit pus la pământ de Mario, cu tot cu mătură.

Ștefan Oprea a fost amenințat cu arma de un personaj nou

Se pare că apelul telefonic pe care Lili i l-a dat tatălui ei a avut efect. „Așa cum te-am găsit pe tine, așa o să găsesc și pe cineva drag ție. Ai grijă, Ștefane! Lili încă mai suferă! Păi nu așa ne-a fost vorba!”, l-a amenințat un bărbat pe Ștefan Oprea, ținându-i un pistol la ceafă.

Au fost clipe de panică. Iris (Cristina Ciobănașu), supărată că părinții ei, Leo și Veorica Zamfir (Mihai Gruia Sandu și Adriana Trandafir), au făcut planuri să o mărite, s-a prăbușit în casa Evei, unde a căutat un refugiu. Noroc că Ioana (Oana Cârmaciu) și mama ei, Elena (Ana Ciontea), au ajuns la timp în casa Evei, și au salvat situația, descoperind și motivul pentru care lui Iris i s-a făcut rău.

Laviniu a suferit un șoc

 Laviniu (Mihai Călin), soțul Narcisei (Doinița Oancea), a suferit un șoc. Un personaj nou și-a făcut apariția și l-a lăsat mască.

„Mădălin. Mădălin Laviniu. Nu e coincidență. Tu ești tata!”, i-a spus tânărul, șocându-l.

Sacrificiul – Episodul 17

Urmărește serialul Sacrificiul, episodul 17 difuzat la Antena 1, în această seară, 6 noiembrie online, pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/hJTlLfu. Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv, nu doar pe micul ecran. Următorul episod va putea fi urmărit, joi seară, 7 noiembrie, la ora 20:00, pe Antena1.

Actriță din serialul Sacrificiul
Sacrificiul episodul 17 Live video.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI