Sacrificiul Live Video pe Antena 1 – Vezi episodul 14 Live Stream

Episodul 14 din serialul Sacrificiul de pe Antena 1 - Live Video.

Serialul Sacrificiul vă așteaptă cu episodul 14, joi, 24 octombrie, de la ora 20:00. Antena Play.ro difuzează, live, în format video, episodul 14 al serialului Sacrificiul. Rămâneți aproape pentru a nu rata un episod plin de răsturnări de situație!

Episodul 14 din serialul Sacrificiul de pe Antena 1 – Live Video

Cu toții așteptăm cu sufletul la gură să aflăm ce întorsături spectaculoase va lua povestea de dragoste dintre Andrei și Ioana, după momentele de neuitat pe care le-au petrecut împreună la mare. Aduși de Ștefania, care a renunțat în ultimul moment la petrecerea surpriză de ziua ei, cei doi își dau frâu liber sentimentelor în momentul în care se văd singuri într-o cameră de hotel. În episodul 13, Andrei (Denis Hanganu) și Ioana Popescu (Oana Cârmaciu) au aflat de la Amza (Vlad Gherman) că mamele lor sunt surori.

Andrei și Ioana din serialul Sacrificiul într-o scenă de amor.
Serialul Sacrificiul de pe Antena 1 – Live Video – Episodul 14

În tot acest timp, Lili își așteaptă mirele la biserică, până când își dă seama că acesta a lăsat-o baltă. Umilită peste măsură de bărbatul iubit și nevoită să suporte răutățile familiei Zamfir, care nu ratează ocazia de a o ironiza, tânăra pune la cale un plan de răzbunare. Mai mult decât atât, nici lui Robert nu i-a picat tocmai bine vestea că iubita sa își petrece întreaga zi cu altcineva, după ce îi propusese să se mute împreună. Rămâne de văzut dacă eroii noștri vor face față tuturor acestor intrigi care le amenință fericirea mult visată.

Maia Morgenstern, dezvăluiri despre personajul său din Sacrificiul

Într-un interviu acordat recent, Maia Morgenstern a vorbit despre Eva, personajul căruia îi dă viață în noul proiect marca Ruxandra Ion. Totodată, marea actriță și-a amintit cu emoție momentul în care a acceptat să facă parte din distribuția serialului Sacrificiul.

„Personajul meu, Eva, cu un nume predestinat, femeia primordială, este un om ce și-a asumat dragostea nu lipsită de riscuri, de meandre, de contorsiuni, de dezamăgiri, de fior, de spaimă, dar și creșterea copiilor. Și acum fiecare trebuie să se întrebe ce înseamnă să fii femeie, mamă? Numai a da naștere, sau mai ales și a crește zi de zi moment de moment. Toate lucrurile acestea înseamnă viață și încercăm să le transpunem în personajele noastre, în produsul cultural, serialul pe care îl facem. Abia așteptăm reacțiile oamenilor!

Cu respect, cu prietenie, cu drag, mi-a propus să continuăm colaborarea, să creăm împreună. A fost un «da»  absolut firesc, expresia încrederii şi a preţuirii şi a conştienţei faptului că putem crea împreună poveşti frumoase ce se vor adresa spectatorilor fideli. Totodată încercăm să câştigăm inimile, sufletele cât mai multor oameni, care să ne urmărească poveştile, să ne judece, pentru că şi gândirea critică nu face rău!”, a dezvăluit Maia Morgenstern.

Sacrificiul – Episodul 14

Urmărește serialul Sacrificiul, episodul 14 difuzat la Antena 1, în această seară, 24 octombrie online, pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/hJTlLfu. Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv, nu doar pe micul ecran. Următorul episod va putea fi urmărit, miercuri seară, 30 octombrie, la ora 20:00, pe Antena1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI