Bogdan Stanoevici, printre cei mai săraci candidați la alegerile prezidențiale. Ce avere a strâns actorul din serialul Sacrificiul de la Antena 1

Bogdan Stanoevici e unul dintre candidații pentru alegerile prezidențiale din 2019 și un favorit al publicului român, din serialul Sacrificiul, difuzat pe Antena 1. Actorul a jucat și în alte producții, precum Fructul Oprit, tot de pe același post TV, iar în prezent se pregătește pentru cea mai importantă apariție a sa, pentru că visează să fie președintele României.

Bogdan Stanoevici, printre cei mai săraci candidați la alegerile prezidențiale

Bogdan Stanoevici, printre cei mai săraci candidați la alegerile prezidențiale
Bogdan Stanoevici e unul dintre cei mai săraci candidați pentru alegerile prezidențiale

Numele lui Bogdan Stanoevici este regăsit și pe listele BEC, nu doar în genericul de la finalul fiecărui episod al serialului Sacrificiul. Totodată, acesta este și director al Circului Metropolitan București, având planuri foarte mari pentru viitorul țării noastre. Pentru că face parte dintr-o industirie în care succesul nu vine tocmai ușor, actorul susține că din postura de viitor președinte va putea să-i ajute real pe români. “Nu voi fi marioneta nimănui!”, susține Bogdan Stanoevici.

“Totul trebuie schimbat în țara noastră. Nu avem dreptul să ne facem că nu vedem sărăcia și mizeria în care traiesc atât de mulți copii. Mult prea mulți… Și în timpul ăsta parlamentarii își dau unii altora salarii și pensii speciale, iar cei ce guvernează, indiferent de culoarea politică, nu sunt preocupați decât de ei înșiși și de binele neamurilor lor sau a servitorilor lor. Când de fapt ei sunt SERVITORII POPORULUI. Și unii dintre ei au nesimțirea să vină și să vrea să fie votați. I-aș arunca pe toți în pușcărie pentru jaful făcut împotriva poporului român. Din păcate nici ca Președinte nu voi putea face asta… În schimb îi voi putea trimite pe toți acasă și apoi sa fie obligați să-și caute de muncă. Pentru că de la președinte până la ultimul parlamentar, niciunul nu știe ce este munca.”, scrie Bogdan Stanoevici, pe contul său de Facebook.

Ce avere a strâns actorul din serialul Sacrificiul?

În declarația de avere a lui Bogdan Stanoevici, dar și raportat la informațiile furnizate de BEC, actorul e în primele trei poziții în rândul candidaților săraci, la prezidențialele din 2019. Totodată, nu are trecut niciun teren ca proprietate a sa, în declarația de avere, însă deține un autoturism Chevrolet, dar și o motocicletă Honda. Ambele au fost achiziționate în anul 2002.

În aceeași declarație de avere sunt trecute și active financiare, cu o valoare de aproximativ 150.000 de lei, pe care actorul le deține la Idea Bank. Mai mult, la capitolul venituri, vedeta de la Antena 1 a menționat că anul trecut a încasat un salariu de aproape 86.0000 de lei, în calitate de manager de la Circul Metropolitan. Ca actor independent, acesta a avut venituri de peste 100.000 de lei.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI