Sacrificiul Live Video pe Antena 1 – Vezi episodul 12 Live Stream

Sacrificiul Live Video pe Antena 1 – Vezi episodul 12 Live Stream
Episodul 12 din serialul Sacrificiul de pe Antena 1 Live Video

Fanii serialului Sacrificiul pot vedea astăzi pe Antena 1 episodul 12, sezonul 1, de la ora 20:00. Așadar, luați-vă floricelele și pregătiți-vă pentru un nou episod al serialului fenomen de la Antena 1, deoarece se anunță a fi unul plin de dramatism și întorsături de situații.

Episodul 12 din serialul Sacrificiul de pe Antena 1 Live Video

Premiera celui mai așteptat serial drama, a avut loc în luna septembrie iar telespectatorii se bucură de câte două episoade pe săptămână în zilele de miercuri și joi seară după orele 20. Se anunță a fi o poveste captivantă și plină de emoție, suspans presărată cu acțiune și întâmplări care fac legatura în mod direct cu viața reală, astfel că vom fi de-a dreptul surprinși de unele întâmplări ce vor avea loc.

Având la bază același producător ca și în cazul Fructului oprit, serialul Sacrificiul își propune să fie cel mai urmărit având în vedere distribuția la care au luat parte toate personajele de top din sfera cinema și accentul care s-a pus în prelucrarea fiecărui cadru în parte. Oana Zăvoranu a ales să fie diva în persoană, o femeie invidiată și mai presus de toate, care tot timpul are parte de provocări peste care reușeste cumva să treacă peste cu bine.

Ce s-a întâmplat în episodul 11

Ioana a primit cea mai grea lovitură în episodul 11 din serialul „Sacrificiul”, după ce i-a frânt inima iubitului ei, când el a cerut-o în căsătorie, în fața întregii ei familii. Lili a aruncat o bombă  ce a surprins-0 și pe Eva Oprea, mama lui Andrei. „Vrea să facă logodna acum, aici?”, l-a întreabat Eva Oprea pe fiul ei, căruia i-a oferit inelul ei de logodnă.

Răspunsul lui Andrei Oprea a fost afirmativ, deși el i-a mărturisit mamei lui că în ziua în care a făcut dragoste cu Ioana, pe bani, s-a și îndrăgostit de ea.

„Trebuie să mă fac frumoasă, pentru că mă cere”, spune Lili, în stilul caracteristic.

Imagine serialul Sacrificiul.
Serialul Sacrificiul de pe Antena 1 Live Video.

Sacrificiul – Episodul 12

Urmărește serialul Sacrificiul, episodul 10 difuzat la Antena 1, în această seară, 17 octombrie online, pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/hJTlLfu. Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv, nu doar pe micul ecran. Următorul episod va putea fi urmărit, miercuri seară, 23 octombrie, la ora 20:00, pe Antena1.

În această seară, de la ora 20:00, puteți să-i revedeți pe Maia Morgenstern, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Virginia Rogin, Mihai Călin, Bogdan Stanoevici, Cristina Ciobănașu, Michaela Prosan, Vlad Gherman, Ioana Blaj, Doinița Oancea, Ana Crețu, Conrad Mericoffer și Cosmina Dobrotă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI