Sacrificiul Live Video pe Antena 1 – Vezi episodul 10 Live Stream

Sacrificiul Live Video pe Antena 1 – Vezi episodul 10 Live Stream
Episodul 10 a serialului Sacrificiul de pe Antena 1 -live Video.

Serialul difuzat de Antena 1 se află la sezonul 1 și a ajuns deja la episodul 10 care va fi difuzat joi, pe 10octombrie, de la ora 20.00. Serialul cu care postul trustului Intact și-a propus să cucerească audiențele în această toamnă pare că își găsește definitv locul în inimile telespectatorilor. Producția poartă semnătura binecunoscutei Ruxandra Ion și reunește în distribuție actori tineri, dar și nume grele ale scenei românești.

Episodul 10 a serialului Sacrificiul de pe Antena 1 -live Video

Noul serial este produs pentru Antena 1 de Dream Film Production, o companie specializată în producția de fiction. Serialul Sacrificiul a obținut finanțare de la Guvern prin schema de ajutor de stat privind sprijinirea industriei cinematografice. Ajutorul se ridică la 4,8 milioane de lei.

Vă reamintim că:

  •  Maia Morgenstern,
  • Adriana Trandafir,
  • Marian Râlea,
  • Claudiu Istodor,
  • Mihai Gruia Sandu,
  • Virginia Rogin sau
  • Bogdan Stanoevici interpretează diferite roluri în Sacrificiul.
Actori din serialul Sacrificiul.
Serialul Sacrificiul de pe Antena 1 – episodul 10 Live Video.

 „Sacrificiul este un serial foarte ofertant pentru un scenarist, pentru că e o frescă a societăţii româneşti contemporane, cu adânci rădăcini din trecutul nostru de acum 55 de ani. Sunt multe poveşti care se împletesc, multe personaje care descoperă secrete şi brusc se trezesc într-o altă viaţă”, a dezvăluit Simona Macovei, scenarista serialului.

Declarațiile lui Claudiu Istodor refritor la Maia Morgenstern

Trebuie să știți că Sacrificiul este un proiect cât se poate de special pentru Claudiu Istodor. Acesta nu este la prima colaborare cu Maia Morgenstern. De altfel, marele actor a vorbit despre relația cu cea care i-a fost parteneră de viață vreme de 16 ani și a avut numai cuvinte de laudă la adresa sa.

„Maia este o actriţă excepţională, în sensul că alta ca ea nu există. E aproape un fenomen al naturii şi sunt doar câţiva actori despre care aş putea să spun asta. De asemenea, este şi foarte, foarte serioasă cu meseria pe care o face, niciodată nu face niciun rabat, nu o interesează altceva decât rolul pe care îl face atunci. Noi lucrăm demult împreună, încă de când eram la Piatra Neamţ. Pentru prima oară, dacă îmi aduc bine aminte, am fost distribuiţi împreună când eu aveam 25 de ani, iar ea 23”, a declarat Claudiu Istodor, actor pe care îl puteți vedea în Sacrificiul, poducția Antenei 1.

Sacrificiul – Episodul 10

Urmărește serialul Sacrificiul, episodul 10 difuzat la Antena 1, în această seară, 10octombrie online, pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/hJTlLfu. Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv, nu doar pe micul ecran. Următorul episod va putea fi urmărit, miercuri seară, 16 octombrie, la ora 20:00, pe Antena1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI