Sacrificiul Live Video pe Antena 1 – Vezi episodul 11 Live Stream

Episodul 11 din serialul Sacrificiul de pe Antena 1 Live Video.

Serialul difuzat de Antena 1 se află la sezonul 1 și a ajuns deja la episodul 11 care va fi difuzat miercuri, pe 16 octombrie, de la ora 20.00. Serialul cu care postul trustului Intact și-a propus să cucerească audiențele în această toamnă pare că își găsește definitv locul în inimile telespectatorilor. Producția poartă semnătura binecunoscutei Ruxandra Ion și reunește în distribuție actori tineri, dar și nume grele ale scenei românești.

Episodul 11 din serialul Sacrificiul de pe Antena 1 Live Video

Cel de-al zecelea episod al serialului ”Sacrificiul” a adus pus în scenă momente pline de suspans, și tensionate. Ioana a decis să părăsească familia Oprea, s-a aflat adevărul despre biletul falsificat de Lili, Andrei s-a bătut cu Alin și Ioana s-a plesnit cu Lili.

În serialul Sacrificiul, episodul 10, Irina și Gheorghe Apetrei îl găsesc pe Relu plin de sânge, după ce a fost atacat în curtea casei. Nea Relu a fost găsit bătut măr și plin de sânge și nu este în stare să explic cine l-a atacat sau de ce.

Ioana îi dă o palmă lui Lili după ce are dovada că ea a falsificat biletul.

După ce Katia s-a îmbătat bine, Andrei a convins-o sa-i povestească adevărul din spatele misteriosului bilet care era pe aproape să o scoată pe Ioana din casă. Andrei a filamt-o în timp ce divulga totul și i-a trimis Ioanei. Aceasta a avut un acces de furie și s-a dus direct la Lili pe care a plesnit-o fără a sta prea mult pe gânduri. Cele două s-au încăierat, s-au lovit, s-au trântit până când au înțeles că lucrurile se vor rezolva altfel, nu cu bătaia!

După ce Ioana a aflat durerosul adevăr că Lili a falsificat biletul cu scopul de a o alunga din casă, a decis să facă o întrunire cu toți membrii familiei. Aceștia nu păreau a fi alături de ea, doar Andrei așa că a decis să le spună că va părăsi locuința. Mai mult, Andrei i-a spus lui Lili că el a fost cel care a înregistrat-o pe Katia. Lili s-a înfuriat foarte tare și le-a spus tuturor că și ea va pleca.

Andrei a sărit să-l bată pe Alin după ce a jignit-o pe Ioana

Andrei (Denis Hanganu) a sărit să-l bată pe Alin (Alexandru Ion) după ce acesta a jignit-o pe Ioana Popescu (Oana Cârmaciu). În stare de ebrietate fiind, Alin i-a deranjat pe toți membrii familiei Oprea în timp ce se aflau la masă. Cu toate astea, au încercat să-i tolereze prezența, deși l-au invitat politicos să-i lasă se ia masa liniștiți. Continuând în aceeași manieră gura a început să vorbească fără el șă să o jignească foarte tare pe Ioana. În acel moment Andrei a sărit la bătaie pentru a-l opri.

Veorica Zamfir și Elena Popescu află că sunt surori! Deși Veorica nu voia să știe nimic din dosarul ei, Elena s-a dus și a căutat informații și despre ea. În urma căutărilor, cele două au aflat că sunt surori.

Sacrificiul – Episodul 11

Urmărește serialul Sacrificiul, episodul 11 difuzat la Antena 1, în această seară de miercuri, 16 octombrie online, pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/hJTlLfu. Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv, nu doar pe micul ecran. Următorul episod va putea fi urmărit, joi seară, 17 octombrie, la ora 20:00, pe Antena1.

Imagine din serialul Sacrificiul Episodul 11.
Serialul Sacrificiul de pe antena 1 -Episod 11 Live Video.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI