Să nu speli niciodată cu detergent de vase aceste lucruri. Atenție mare, riști să comiți erori majore!

Să nu speli niciodată cu detergent de vase aceste lucruri. Atenție mare, riști să comiți erori majore!
Ce obiecte nu ar trebui să fie curățate cu detergentul de vase

Detergentul de vase te ajută să scapi de mizeria și grăsimea adunată pe farfurii, castroane, tacâmuri și multe altele, dar acesta este folosit și pentru numeroase obiecte din casă. Totuși, puțini știu că anumite lucruri se pot deteriora dacă sunt curățate cu respectivul produs.

Ce obiecte nu pot să fie spălate cu detergentul de vase

Detergentul de vase formează multă spumă și curăță bine anumite obiecte din casă, așa că gospodinele nu îl folosesc doar pentru a scăpa de murdăria acumulată pe diverse lucruri din bucătărie. Din păcate, acesta poate să distrugă anumite lucruri, chiar dacă românii îl folosesc la numeroase trucuri.

Nu încerca să speli hainele din piele cu detergentul de vase, mai ales pentru că substanțele chimice pe care le conține acesta ar putea să distrugă piesele vestimentare. Ele se întrețin cu ajutorul unei creme hidratante. Astfel, materialul o să rămână moale, fără ca tu să întâmpini anumite probleme.

Ce probleme poți să ai. Nu mulți români știu aceste lucruri

Nu trebuie să folosești detergentul de vase atunci când speli mașina. Acest produs poate să distrugă vopseaua și să îndepărteze ceara de protecție, fără să fie menționat și faptul că se pot forma urme greu de îndepărtat dacă este folosit. Ferește-te de el dacă îți dorești un autoturism cât mai curat!

Pardoselile din lemn se pot zgâria și murdări dacă sunt curățate cu detergent de vase. Ele trebuie să fie aspirate, apoi curățate folosind un mop și o soluție specială. Nici parchetul laminat nu face casă bună cu respectivul produs. El nu trebuie să fie aplicat pe aceste suprafețe pretențioase.

Detergentul de vase, inamicul unor obiecte din casa ta

Mulți preferă să șteargă ferestrele și oglinzile folosind detergent de vase. Din păcate, chiar dacă acesta îndepărtează murdăria, o să se formeze urme și dungi extrem de greu de îndepărtat. Ele ar trebui să fie curățate cu o soluție specială pentru aceste suprafețe.

*Nu încerca să pui acest detergent în mașina de spălat vase. Riști să ai parte de vase murdare, mai ales pentru că există un detergent special pentru acest aparat, care nu formează multă spumă și clătește bine vasele. De asemenea, același lucru este valabil și pentru mașina de rufe.

Este posibil ca mașina ta de rufe să explodeze din cauza detergentului de vase, ținând cont că el face prea multă spumă. În același timp, nu îl aplica pe păr, chiar dacă nu mai există șampon în casa ta. El o să îndepărteze uleiurile esențiale, iar scalpul tău o să se irite.