Ce se întâmplă dacă pui apă fierbinte cu detergent prin calorifer. Rezultatul e uluitor VIDEO

Ce se întâmplă dacă pui apă fierbinte cu detergent prin calorifer. Rezultatul e uluitor VIDEO
De ce trebuie să pui apă fierbinte cu detergent prin calorifer. Truc inedit

Trucurile geniale îi bucură nespus pe români, mai ales pentru că acestea le fac viața mai ușoară gospodinelor. Un internaut s-a decis să încerce un experiment: a pus apă fierbinte combinată cu detergent prin calorifer. Rezultatul obținut i-a lăsat pe mulți mască.

Ce a descoperit un internaut. Videoclip-ul a devenit viral

Caloriferele le dau bătăi de cap gospodinelor, mai ales pentru că ele adună mult praf și mizerie. De asemenea, acestea sunt extrem de greu de curățat, așa că numeroși români caută diferite trucuri pentru a scăpa de probleme. Iată că s-a aflat secretul!

Un internaut s-a decis să încerce un truc care i-a bucurat pe mulți, mai ales pentru că a împărtășit tot ce s-a întâmplat în mediul digital. Videoclip-ul a fost urmărit de foarte multe persoane, semn că internauții au apreciat ce a descoperit acesta cu privire la curățarea caloriferelor.

În cazul în care vrei și tu să scapi de murdăria din calorifer, tot ce trebuie să faci este să combini detergent cu apă fierbinte. Apoi, pune un castron sub, turnând în același timp soluția obținută prin elemenți. O să observi că amestecul o să aibă altă culoare, semn că suprafața pretențioasă s-a curățat.

Cum scapi de murdăria de pe calorifer, de fapt

Este greu să elimini praful care se acumulează în calorifer, dar nu imposibil! Înainte de a începe totul, este important să oprești sistemul de încălzire. Astfel, praful nu o să fie generat în timpul procesului de curățare de către curentul de convecție. Viața ta o să fie mult mai ușoară de acum încolo!

De asemenea, este recomandat să te folosești de un uscător de păr sau de o cârpă moale pentru a îndepărta cât mai mult praf. Nu uita să așezi un prosop pe podea, iar apoi direcționează uscătorul de păr către partea superioară a caloriferului. O să observi că scapi de multă murdărie dacă procedezi așa.

Ce soluție trebuie să folosești

Combină câteva picături de oțet, un litru de apă și puțin lichid de vase. Amestecă totul bine până când se formează spumă, iar apoi înmoaie un burete în această soluție. Curăță exteriorul caloriferului, ștergând lichidul în plus cu o cârpă uscată pentru a preveni ruginirea.

Mai mult, același amestec poate să fie folosit și pentru a curăța peretele din spatele caloriferului, însă trebuie să ai grijă să nu murdărești vopseaua. În cazul în care te folosești de această soluție, o să observi că radiatorul tău o să fie mai curat ca oricând!

@itsyourflora2Reminder?##fy ##foryourpage ##foryoupage ##fyyyyyyyyyyyyyyyy ##fürdich ##viral ##foryou ##OrteFürAlle ##cleaning ##clean

♬ Taste It – Ikson