S-au logodit în direct, la Kanal D: ”Încă sunt șocată, s-a întâmplat acum 10 minute”

S-au logodit în direct, la Kanal D: ”Încă sunt șocată, s-a întâmplat acum 10 minute”
Emily Burghelea, cerută în căsătorie de iubitul său, la Kanal D

Surpriză uriaşă pentru una dintre cele mai cunoscute prezenţe din showbiz-ul românesc. A fost cerută în căsătorie în direct, la Kanal D.

Emily Burghelea şi Andrei s-au logodit în direct, la TV

Se pare că perioada urâtă din viaţa lui Emily Burghelea a ajuns la final. După ce a fost dată afară de la Antena 1, unde era asistentă TV, din cauza dezvăluirilor făcute despre Vulpiţa Stegaru, iată că lucrurile încep să se aşeze pentru blondină. Astăzi, în cadrul emisiunii “Teo Show” de pe Kanal D, aceasta a avut parte de o surpriză uriaşă din partea iubitului ei.

Cum nu se ştie cine este cu adevărat, bărbatul a venit cu mască pe fată, ochelari la ochi şi o pălărie pe cap pentru a nu fi recunoscut. Andrei a cerut-o de soţie pe Emily în faţa telespectatorilor.

“Încă sunt șocată! S-a întâmplat acum zece minute și cred că este cea mai frumoasă zi din viața mea. Eu am așteptat în martie, aprilie, mai, apoi am și uitat. Chiar nu mă așteptam. Noi am fost la bijuterier pentru că trebuia să îmi micșorez niște inele”, a declarat Emily, conform Wowbiz.ro.

“Ea avea un inel pe care și-l comandase singură și tuturor le spunea că e de la mine și apoi ne-am horătât să îi iau un inel, dar care să fie de la mine. Am ținut minte dimensiunea şi aia fost”, a spus şi iubitul fostei asistente de la Acces Direct.

Emily Burghelea, cerută în căsătorie de iubitul său, la Kanal D
Emily Burghelea, cerută în căsătorie de iubitul său, la Kanal D

Cum s-au cunoscut cei doi proaspăt logodiţi

Despre relaţia dintre Emily Burghelea şi Andrei nu se cunosc prea multe detalii, însă este clar că cei doi se iubesc enorm din moment ce au ales să facă pasul cel mare. Emoţionată după ce a spus marele “DA!”, fosta vedetă de la Antena 1 a dat din casă şi a povestit cum s-au cunoscut.

“A fost un fel de dragoste la prima vedere cumva. Ideea este că mie îmi era teamă de el, eram reticentă, am stat ceva până să intrăm într-o relație pentru că mă atrăgea foarte tare și nu se întâmplă de obicei treaba asta și mă speria lucrul ăsta, nu știam cum să reacționez.

Și îmi era teamă să nu sufăr și chiar asta s-a întâmplat, dar să nu mai vorbim. Noi am fost împreună de două ori, în două relații mai lungi și prima dată ne-am despărțit, ca apoi să ne liniștim și să începem relația nouă și frumoasă împreună. Am fost despărțiți câteva luni. Dar în relația asta sunt foarte fericită și nu ne certăm deloc”, a declarat Emily Burghelea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI