S-au despărțit sau nu Lidia Buble și Răzvan Simion. Ce au anunțat cei doi

S-au despărțit sau nu Lidia Buble și Răzvan Simion. Ce au anunțat cei doi
S-au despărțit sau nu Lidia Buble și Răzvan Simion

Relația lor ar fi început când matinalul era însurat cu Diana. Au trecut cinci ani de atunci, însă în presă se zvonește că cei doi își trăiesc acum povestea de dragoste cu o pietricică în pantof. S-au despărțit sau nu Lidia Buble și Răzvan Simion? Anunțul oficial.

S-au despărțit sau nu Lidia Buble și Răzvan Simion?

Din declarațiile ei, el și-a făcut curaj să o abordeze, apoi au urmat întâlnirile, care i-au făcut să înțeleagă că sunt predestinați. Cu toate acestea, tot din spusele artistei, ea a fost cea care a dus relația la următorul nivel, fiind cea care și-a luat inima în dinți pentru a spune pentru prima dată ”Te iubesc”.

„El şi-a făcut curajul de a mă aborda. Apoi au urmat şi primele noastre întâlniri… Iar eu, când ştiam că se apropie momentul să plece, plângeam. Deşi ştiam că urma să ne vedem a doua zi. Dar plângeam de fericire şi de dor, pentru că abia aşteptam să-l văd iar. Nu mi s-a întâmplat asta cu nimeni altcineva în afară de el”, povestea Lidia, în urmă cu mulți ani.

S-au despărțit sau nu Lidia Buble și Răzvan Simion. Ce au anunțat cei doi
Răzvan Simion și Lidia Buble

Declarațiile vedetei sunt roz, însă prezentul pare să fie altfel. În presă există zvonuri cum că relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion s-a cam deteriorat. Cel care a aprins ipoteza a fost chiar matinalul, în emisiunea a cărui gazdă este. În timp ce prezentatorul TV discuta cu specialistul în film al emisiunii, Cătălin Anchidin, acesta i-a dedidat moderatorului o dramă romantică din 1938, ”Jezebel”, iar aici a urmat replica ce a pus pe jar fanii cuplului.

”Câinii latră mult”

„Mi-ai adus Jezebel, un film despre care am vorbit acum trei ani, dar mi l-ai adus acum pentru că mi-ai spus că mi se potrivește. Ceea ce mă deranjează…”, a precizat Răzvan.

Anchidin a dorit să știe ce îl apasă pe Răzvan, iar vedeta TV a răspuns sincer: „Pentru că relația noastră, dragul meu prieten, începe să fie din ce în ce mai…Mă rog”, a completat matinalul.

De altfel, un alt factor care a făcut presa să se gândească la separare este reprezentat de faptul că, în ultima perioadă, cei doi au fost văzuți rar împreună și nu au mai venit împreună la evenimente precum o făceau odinioară. Așadar, acum oamenii sunt curioși dacă statutul relației lor s-a schimbat ori ba. Fără prea multe detalii, Lidia a răspuns: ”Câinii latră mult”.