EXCLUSIV Tatăl Lidiei Buble a cedat și vrea să îl cunoască pe Răzvan Simion, dar i-a impus două condiții. Uluitor ce îi cere

EXCLUSIV Tatăl Lidiei Buble a cedat și vrea să îl cunoască pe Răzvan Simion, dar i-a impus două condiții. Uluitor ce îi cere
Tatăl Lidiei Buble vrea să îl cunoască pe Răzvan Simion

Răzvan Simion își dorește din tot sufletul să îl cunoască pe tatăl Lidiei Buble, însă bărbatul a spus că până când Lidia și Răzvan nu stabilesc nunta, nu vrea sa îl vadă. Totuși, după atâția ani, este dispus să mai lase de la el. Așa că i-a transmis ginerelui care sunt condițiile ca pe viitor să stea la aceeași masă.

Tatăl Lidiei Buble vrea să îl cunoască pe Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion vorbesc tot mai mult despre căsătorie, în condițiile în care tatăl artistei a impus condiții pentru iubitul ei, în cazul în care acesta vrea să îl cunoască. Având în vedere că vedeta și familia eu sunt penticostali, tatăl ei își dorește ca Răzvan să citească Biblia, să participe la predicile de la biserică și să își schimbe religia din cea ortodoxă în cea penticostală.

Răzvan Simion a declarat recent că Lidia a adus echilibru în viața lui și că artista este foarte matură, deși pare copilăroasă.

Lidia Buble a cunoscut celebritatea atunci când Adrian Sînă de la Akcent a ales-o să cânte două hituri cu el. Piesele „Kamelia” și „Noi simțim la fel” se auzeau pe toate radiourile din România și din străinătate, având împreună peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube, astfel că, în doar câteva luni de zile, dintr-o necunoscută, Lidia Buble a devenit star la vârsta de 21 de ani.

Pentru familia ei, însă, ea este doar Lidia. Fată de pastor penticostal, solista a crescut într-o familie numeroasă, având zece frați și și-a exersat talentul vocal cântând în corul Bisericii Penticostale Emanuel din Deva.