Lidia Buble și Răzvan Simion sunt împreună de cinci ani, dar tatăl artistei nu îl cunoaște pe iubitul fiicei lui. Motivul

Lidia Buble și Răzvan Simion sunt împreună de cinci ani, dar tatăl artistei nu îl cunoaște pe iubitul fiicei lui. Motivul
Lidia Buble și Răzvan Simion, un cuplu iubit și apreciat de fani

Cântăreața de muzică ușoară Lidia Buble formează un cuplu cu Răzvan Simion de cinci ani, fiind unele din cele populare vedete de televiziune din plan autohton.

Lidia Buble, probleme cu tatăl ei

Lidia Buble formează o pereche de mai bine de cinci ani cu Răvan Simion, relația lor consumându-se frumos, de-a lungul anilor. Cu toate acestea, tatăl Lidiei Buble nu l-a cunoscut niciodată pe Răzvan.

„Nu o să-l cunoască până nu decide că vrea să ne căsătorim. Tata are cinci fete şi şase băieţi. A zis: Dacă o să vă cunosc toţi iubiţii…”, a declarat Lidia Buble în cadrul unui interviu de la un post de televiziune.

Cumva, tatăl artistei, Viorel Buble, care este pastor la o biserică penticostală din Deva, nu ar părea să creadă în povestea lor de dragoste și nici nu pare neapărat să-i acorde vreun credit cumva lui Răzvan Simion.

Lidia Buble și tatăl ei. Foto: cancan.ro
Lidia Buble și tatăl ei. Foto: cancan.ro

Lidia Buble şi Răzvan Simion se gândesc chiar și la o posibilă căsătorie, însă deocamdată, cei doi transmis că nu vor să facă pasul cel mare. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” spune că la un moment da, acesta ar dori să se converstească la religia Lidiei.

Cum a început relația Lidiei Buble cu Răzvan Simion

Potrivit informațiilor vehiculate în mass-media, de-a lungul timpului, Lidia și Răzvan Simion s-ar fi cunoscut pe 25 septembrie 2014, iar cea care ar fi făcut primul pas ar fi fost chiar cântăreața, seducându-l chiar în ziua aniversării lor, deoarece la aceeași dată Răzvan și Diana (soția sa de atunci) aniversau 14 ani de când se cunoscuseră. Pe atunci, drumul profesional îl înfățișa pe Răzvan Simion la Baia Mare, unde prezenta ”Festivalul Castanelor”, iar Lidia Buble cânta. În mai 2016, Răzvan Simion avea să pună punct mariajului cu Diana, la notar.

Recent, tânăra solistă a reușit să șocheze audiența, pe rețelele de socializare, când a apărut mai altfel decât sunt obișnuiți fanii cu ea. Într-o postare pe Instagram, Lidia apare într-o postură nemaivăzută.