Dan Alexa, decizie radicală după pumnul primit de la Anamaria Prodan: ”Mi-am dat demisia! Cu asta basta!”

Dan Alexa a demisionat, la o săptămână după pumnul primit de la Anamaria Prodan

Dan Alexa a luat o decizie radicală, la doar o săptămână după pumnul primit de la Anamaria Prodan. Și-a dat demisia din funcția de antrenor al echipei Astra Giurgiu, acuzând că lotul de jucători este prea slab pentru a putea prinde un loc în play-off. Sunt însă zvonuri potrivit cărora Alexa ar fi fost forțat să plece de pe banca tehnică a giurgiuvenilor.

Dan Alexa a demisionat, la o săptămână după pumnul primit de la Anamaria Prodan

Pe 13 iulie, Astra Giurgiu a remizat pe teren prorpiu, 2-2 cu FC Botoșani, iar la finalul meciului Dan Alexa a primit un pumn în figură de la Anamaria Prodan, care îi este impresar. În cea de-a doua partidă a sezonului, Astra a fost învinsă de Poli Iași cu scorul de 1-0, iar tehnicianul echipei din Giurgiu a anunțat că își dă demisia.

„Echipa e mai slabă decât anul trecut. Am vorbit cu domnul Niculae, nu vreau să îl păcălesc. Mă gândesc să renunţ. Echipa e mai slabă, trebuie întărită, în aceste condiţii eu nu pot prinde play-off-ul. E o decizie pe care am luat-o şi cu asta basta. Vreau acum o perioadă de linişte. Mi-am dat demisia”, a declarat Dan Alexa.

Dan Alexa, lovit cu pumnul de Anamaria Prodan
Dan Alexa, lovit cu pumnul de Anamaria Prodan

Chiar dacă Alexa acuză slăbiciunile din lot, se pare că nu acesta este adevăratul motiv al demisiei. Potrivit unor informații, tehnicianul ar fi fost forțat să plece de la Astra ca urmare a pumnului primit în urmă cu o săptămână de la Anamaria Prodan. Patronul Ioan Niculae l-ar fi convins să demisioneze, autoritatea lui Alexa în fața jucătorilor fiind pusă la îndoială în acest moment.

După două etape jucate în Liga 1, Astra Giurgiu ocupă locul 9 în clasament, cu un singur punct. Giurgiuvenii sunt la egalitate de puncte cu Sepsi Sfântu Gheorghe (un meci mai puțin disputat), Chindia Târgoviște și FC Voluntari. În runda cu numărul 3, Astra va juca pe terenul celor de la FC Voluntari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI