Anamaria Prodan, printre cei mai bogați oameni din România. Ce avere are, de fapt, soția lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, printre cei mai bogați oameni din România. Ce avere are, de fapt, soția lui Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan, în topul celor mai bogați din România. Ce avere are, de fapt, impresara?

Anamaria Prodan își poate face griji pentru orice, dar nu pentru lipsa banilor din conturi. Soția lui Laurențiu Reghecampf și-a adunat o avere frumușică. După ce a revenit în centrul atenției după pumnul pe care i l-a dat lui Dan Alexa, fanii au fost curioși și de alte detalii din viața sa. Ce avere colosală are impresara?

Anamaria Prodan, avere colosală

Anamaria Prodan nu a dus niciodată lipsă de nimic, astfel că după ce mama sa i-a oferit tot ce și-ar putea dori, a început să-și facă singură afacerile sale care îi aduc acum mulți bani în buzunare. Aceasta, la 46 de ani, se poate mândri cu o familie mare și frumoasă, un look deosebit cu care a șocat pe toată lumea, dar și cu niște conturi babane. Din cauza faptului că este mereu în atenția presei, Anamaria Prodan nu ar putea să ascundă nimic nici dacă ar vrea, așa că toată viața sa este mai mult decât transparentă. Se pare că Ana și Laurențiu Reghecampf sunt printre primii 100 cei mai bogați oameni din țară.

Cei doi soți dețin nu mai puțin de 11 imobile de lux peste hotare, mașini alese și accesorii pe care oricine și le-ar dori. Mai mult decât atât, impresara și sora sa au avut de împărțit și averea mamei lor, regretata Ionela Prodan. Moșternirea a fost și ea una considerabilă: patru case, terenuri, conturi în bănci, două mașini, bijuterii de mii de euro și tablouri. Toate valorează în total aproximativ două milioane de euro.

Anamaria Prodan, avere colosală!
Anamaria Prodan, avere colosală!

Moșternirea i-a revenit exclusiv impresarei?

„Anca, sora Anei, a plecat spre America azi de dimineață. În toate aceste zile, cele două surori au umblat pe la notariate, iar Anca i-a cedat Anamariei toată averea lăsată moștenire de Ionela Prodan. A spus că e sora mai mare și că ea știe cel mai bine ce trebuie să facă. La ei în familie nu se pune problema de certuri, scandaluri, neînțelegeri”
Sursă din anturajul Anamariei Prodan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI