S-a transformat în Dana Budeanu! Vedeta a apărut așa, la TV, și fanii au rămas mască VIDEO

S-a transformat în Dana Budeanu! Vedeta a apărut așa, la TV, și fanii au rămas mască VIDEO
S-a transformat în Dana Budeanu! Vedeta a apărut așa, la TV, și fanii au rămas mască VIDEO

Fanii extragerilor LOTO difuzate pe postul România TV au avut parte de o surpriză de proporții. Mai exact, au putut să o vadă live pe vedeta care s-a transformat în Dana Budeanu. V-ați dat seama cine este? Dacă nu, veți afla mai jos din materialul scris și din clipul video de la final.

Daniela Gyorfi s-a transformat în Dana Budeanu

Ei bine, este vorba de celebra și mult cunoscuta cântăreață de manele Daniela Gyorfi. Artista și-a făcut apariția în cadrul emisiunii Loteriei Românie de la România TV unde a susținut un recital de câteva minute. După cum prea bine știți, în fiecare joi sau duminică, la extragerile LOTO sunt invitați cântăreți cunoscuți sau mai puțin cunoscuți.

Duminică seară, Daniela Gyorfi a încins atmosfera în platoul emisiunii. Aceasta a cântat mai multe piese, printre care și cea cu Liviu guță – ”De ce mă minți”. Îmbrăcată într-o ținută all black, cu o bluză transparentă cu vedere la bust, o fustă neagră scurtă și o pereche de ciocate ”ciufuluite” în picioare, artista a șocat cu apariția ei. Noul său look o prinde bine, dar o aseamănă prea mult cu alte vedete din showbiz.

Daniela Gyorfi e șatenă cu șuvițe

S-a transformat în Dana Budeanu! Vedeta a apărut așa, la TV, și fanii au rămas mască
S-a transformat în Dana Budeanu

Prima vedetă cu care seamănă, atât la chip cât și la ținută e Dana Budeanu. Cele două par a fi surori gemene, una mai slabă și alta mai grăsuță ca prima. Asemănarea dintre cele două se datorează faptului că Daniela Gyorfi și-a schimbat look-ul.

S-a vopsit șaten, dar a păstrat câteva din șuvițele blonde, culoare care a consacrat-o în showbizul românesc. În plus, după cum se poate observa în timp ce cântă, chipul ei pare modificat. Dinții sunt vizibil mai albi și drepți, un semn că și-ar fi pus și ea fațete. Nasul pare mai mic și mai îngust, iar buzele mult mai frumoase ca în trecut.

Daniela Gyorfi seamănă și cu Andreea Antonescu acum

S-a transformat în Dana Budeanu! Vedeta a apărut așa, la TV, și fanii au rămas mască
Andreea Antonescu

Datorită schimbării sale de look, vizibilă în imaginile din galeria FOTO de mai sus, dar și în video, artista mai seamănă cu altă vedetă. Este vorba de cântăreața Andreea Antonescu, concurentă în prezent în cadrul emisiunii Ferma de la PRO TV.

La o scurtă analiză a pozelor, cele două vedete par a fi apelat la același estetician. Cu toate că Daniela Gyorfi a recunoscut mereu când a pășit în cabineul esteticianului, de data aceasta nu a menționat nimic. Rămâne de văzut dacă artista va recunoaște ce și-a făcut la chip de seamănă acum izbitor cu Dana Budeanu și Andreea Antonescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI