Daniela Gyorfi, veste fantastică în instanță. Judecătorii au decis: ce lovitură pentru artistă

Daniela Gyorfi, veste fantastică în instanță. Judecătorii au decis: ce lovitură pentru artistă
Daniela Gyorfi, câștig în instanță. Judecătorii au decis!

Daniela Gyorfi a primit vestea mult dorită de la judecători. Cu ce problemă a ajuns în fața magistraților și care sunt detaliile oficiale în cazul acesteia?

Daniela Gyorfi, câștig în instanță. Judecătorii au decis!

Veste fantastică pentru cunoscuta cântăreață de manele! Judecătorii au stabilit că dreptatea a fost de partea ei în războiul cu autoritățile locale din Capitală. Solista a ajuns în instanță de la un teren de aproape 100.000 de euro. În urma analizei documentelor depuse la dosar de Gyorfi, magistrații Tribunalului București au admis cererea vedetei și au decis astfel că Primăria Capitalei trebuie să-i ofere despăgubiri pentru un teren aflat în Sectorul 3. Legea arată că vedeta poate să solicite valorificarea în numerar a punctelor respective prin cadrul unei cereri depuse de Sediul Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților. Acesta lucru poate fi făcut abia după ce hotărârea va rămâne definitivă.

„Obligă pârâta să emită în favoarea reclamantei o decizie de validare a dispoziţiei nr. 8627/21.08.2007 emisă de Primarul General al Municipiului Bucureşti şi de compensare prin puncte, echivalentul în lei la cursul BNR de la data emiterii deciziei al valorii de 98.113 euro, pentru terenul în suprafaţă de 287,92 mp situat în Bucureşti, str. … nr. 33, sector 3, în termen de 30 de zile de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 1.200 lei cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând onorariu expert. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare”, au hotărât judecătorii.

Daniela Gyorfi, câștig în instanță împotriva autorităților
Daniela Gyorfi, câștig în instanță împotriva autorităților

Cum reușește să rămână la 49 de kilograme la 51 de ani?

Daniela Gyorfi încă îi surprinde pe cei mai mulți cu silueta sa. Artista a declarat că are o greutate de 49 de kilograme, la o înălțime de 1,64 de m. Pentru a clarifica zvonurile cum că urmează diete draconice, solista a vorbit despre regulile alimentației și înfrumusețare de la care nu se abate.

„Toate procedurile pe care le fac pentru întreținere le-am pus pe pagina mea de Instagram și vă puteți uita acolo. Chiar acum sunt la un salon de beauty și fac împachetări cu vin, la 70 grade, stau 45 de minute.Am grijă la dietă, la ce mănânc. Mănânc multe fructe, legume, salate multe în perioada asta, pește, fructe de mare. Mai scap și la o pizza, îmi plac și mie clătitele, cartofii prăjiți, mai mănânc și paste câteodată, dar nu zi de zi. Sunt zile în care mănânc și zile în care nu mănânc!”
Daniela Gyorfi

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI