S-a sinucis înainte de sărbători. Familia vedetei a făcut anunțul oficial

S-a sinucis înainte de sărbători. Familia vedetei a făcut anunțul oficial
O mare vedetă s-a sinucis chiar înainte de sărbători. Familia a făcut anunţul dureros

Una dintre cele mai cunoscute vedete s-a sinucis înainte de sărbători, la doar câteva zile de la împlinirea a 50 de ani. Familia a făcut anunțul oficial.

Vedeta care s-a sinucis înainte de sărbători

La doar cinci zile de la împlinirea vârstei de 50 de ani, o vedetă s-a sinucis chiar înainte de sărbători. Este vorba despre Stella Tennant, un model internaţional de mare succes în anii ’90. Familia a făcut anunţul oficial, precizând că aceasta suferea de ani de zile de depresie.

“Stella nu se simțea bine de mai multă vreme. Avea o durere profundă și o deznădejde care au făcut-o să se simtă incapabilă să continue. Totul în ciuda dragostei pe care toţi i-am arătat-o de-a lungul timpului.

Tennant a fost un suflet frumos, adorat de familia ei şi de prietenii buni. A fost o femeie sensibilă şi talentată a cărei creativitate, inteligenţă şi umor i-au încântat pe mulţi”, au transmis membrii familiei, conform celor de la mirror.co.uk.

În cei aproape trei decenii de carieră, modelul britanic a lucrat pentru cei mai cunoscuţi designeri din lume: de la Versace, la Karl Lagerfeld.

“Avea chipul şi atitudinea epocii noastre. Ea nu corespundea strălucirii anilor ’90. Ea este cu adevărat o frumuseţe pentru sfârşitul de secol”, a spus Lagerfeld despre manechin.

Stella Tennant, verişoară îndepărtată cu Prinţesa Diana

Nepoata ducelui Andrew Cavendish, Stella Tennant a fost o verişoară îndepărtată a Prinţesei Diana. Aceasta a debutat în anii ’90, lucrând pentru fotograful Steven Meisel. În 1996, a semnat un contract de exclusivitate cu Chanel.

În ceea ce priveşte viaţa sa personală, manechinul a fost căsătorit din 1999 până în august 2020 cu fotograful David Lasnet, cu care are patru copii.

“Cerem presei să ne fie respectată durerea. Va fi organizată o ceremonie pentru a ne aminti de cea care a fost Stella Tennant. Ziua şi ora vor fi anunţate cât de curând”, a mai spus familia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI