Detaliul secret de la nașterea Prințului William a ieșit la iveală. Prințesa Diana, umilită de Prințul Charles

Detaliul secret de la nașterea Prințului William a ieșit la iveală. Prințesa Diana, umilită de Prințul Charles
Un nou secret a ieșit la iveală. Prințesa Diana a fost umilită de Prințul Charles la nașterea Prințului Wiliam

Cuplul format din Charles și Diana a început să scârțâie cu ceva timp înainte să vină pe lume Prințul Wiliam. Dovadă stă și modul cum a primit Prințul de Wales marea veste. Detaliul secret din ziua în care Lady Di l-a anunțat că optează pentru travaliu indus.

Detaliul frapant din familia regală britanică. Reacția Prințului Charles după ce Prințesa Diana l-a anunțat că urmează să-l nască pe Wiliam

La un moment dat, Diana s-a aruncat pe scări în timp ce era însărcinată cu Wiliam, din cauza tensiunii care o înconjura, dar și a lipsei de atenție a soțului. Nu s-a întâmplat nimic serios atunci cu niciunul dintre ei, dar aceasta nu mai putea suporta presiunea și a solicitat inducerea travaliului.

„Când l-am avut pe William, a trebuit să găsim o dată care să se potrivească cu programul lui de polo‟, a spus Diana, adăugând că, după multe discuții, au ajuns la un acord, iar „Charles a putut să coboare de pe poneiul său de polo”.

Ceilalți membri ai familiei ajunseseră la unitatea medicală cu pricina pentru a-l întâlni pe micul prinț, inclusiv Regina. Primele ei cuvinte despre băiat, conform relatărilor făcute de Prințesa Diana, au fost: „Slavă Domnului că nu are urechile ca tatăl său!”.

  • Prințul William s-a născut la Spitalul St. Mary din Londra, Anglia, la 21 iunie 1982, fiind primul copil al lui Charles, Prinț de Wales și al Dianei, Prințesă de Wales, și al treilea nepot al reginei Elisabeta a II-a și al Prințului Philip.

Momentul în care cuplul a părăsit spitalul cu micul prinț

Îmbrăcată într-o rochie verde polkadot, lejeră, semnată Catherine Walker, Diana a dat presei prima privire asupra viitorul rege al Marii Britanii. Cuplul s-a urcat apoi într-o mașină și s-a îndreptat spre Palatul Kensington, înainte ca Charles să-și părăsească soția lăuză și fiul nou-născut pentru a participa la un meci de polo.

Evenimentul a fost mai fericit câteva decenii mai târziu, când Wiliam a devenit și el tată de băiat. La fel ca în 1982, știrile despre nașterea bebelușului regal au stârnit multă bucurie în rândul britanicilor. Nici măcar ploaia din ziua aceea – 21 iunie 1982 – nu a putut diminua ceea ce mass-media a descris ca o „atmosferă de carnaval”.

În mod similar, în acea zi de luni, când lumea a aflat de nașterea lui Kate, fântânile din capitala britanică au devenit albastre, s-au luminat turnurile din întreaga lume și s-au făcut anunțuri pe monumentele orașului, pentru a onora nașterea unui nou Prinț.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI