S-a săturat! Simona Halep a divulgat motivul pentru care nu mai performează pe teren

S-a săturat! Simona Halep a divulgat motivul pentru care nu mai performează pe teren
Care este motivul pentru care Simona Halep nu mai performează pe teren?

Simona Halep și-a șocat fanii cu ultimele declarații despre prima sa iubire – tenisul. Care este motivul pentru care nu mai performează pe teren? Celebra sportivă a clarificat toate zvonurile. Ce a spus campioana noastră?

Motivul pentru care Simona Halep nu mai performează pe teren?

Simona Halep se pregătește intens pentru revenirea sa pe teren după accidentarea care a speriat pe toată lumea. Amintim că aceasta a avut probleme serioase la gambă în cadrul turneului de la Roma. Ajunsă la Wimbledon, jucătoarea de tenis a vorbit despre cea mai mare problemă pe care o are de când a aterizat la Londra.

Numărul 3 în clasamentul WTA a câștigat ediția anterioară, mai exact cea din 2019. Subliniem că în anul 2020 All England Club s-a anulat din cauza crizei sanitare, ulterior evenimentele sportive au încercat să se deruleze pe cât s-a putut de normal, dar în prim-plan cu restricțiile aferente.

Simo a revenit pe teren după ce s-a retras de la Bad Homburg și a explicat că a avut nevoie de mai mult timp de recuperare precum ar fi crezut inițial. Sportiva și-a prelungit repausul și a speriat în tot acest timp să își poată apăra titlul de la Wimbledon și în acest an.

Ce problemă a identificat?

Constănțeanca a mărturisit care a fost, de fapt, marea problemă pe care o are. Din păcate, jucătoarea de tenis a fost și este destul de afectată de restricțiile impuse în contextul pandemic în cadrul competițiilor de tenis:

„La Wimbledon va fi diferit, o să fie foarte multe restricții, suntem încă în pandemie. E o nouă oportunitate, un nou an, oarecum ai multă încredere când mergi în același loc. Niciodată nu se știe însă în tenis, fiecare meci la acest nivel este extraordinar de greu.”

„Restricțiile sunt foarte dificile pentru mine, dar nu mă plâng, suntem norocoși să se facă acest turnee. Nu-mi place deloc bula, mă stoarce de energie. Parcă nu mai pot să fiu lucidă pe teren, atunci când stau doar în cameră și nu am voie să ies”
Simona Halep (Sursa: Eurosport)

Ilie Năstase a sfătuit-o pe campioana noastră să nu rateze nicicum Wimbledon în ciuda faptului că a suferit o ruptură musculară la gamba stângă. Numărul 3 în clasamentul WTA a ratat participarea la French Open, al doilea grand slam al anului.

Fanii acesteia o copleșesc cu mesaje care mai de care mai frumoase care să o facă să uite seria accidentărilor care ar putea să o afecteze psihic și să o facă să pășească cu stângul pe teren.