Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor deveni părinți?! Imaginea cu care artiștii le-au dat speranțe fanilor

Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor deveni părinți?! Imaginea cu care artiștii le-au dat speranțe fanilor
Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor deveni părinți? Ce le-a dat de gândit fanilor?

Fanii sunt în extaz! Conform ultimei imagini postate de artiști pe rețelele de socializare, aceștia ar urma să-și mărească „familia”. Să fie sau nu adevărat că micuța Cleopatra va deveni mamă?

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, iubire ca-n filme

Ultima fotografie din mediul online a trezit reale controverse în rândul fanilor celor doi artiști. Deși cântăreții păreau la început extrem de discreți, nefăcând niciun fel de afirmații sau infirmații cu privire la zvonurile apărute încă de foarte mult timp cum că ar fi împreună, acum totul e schimbat. Aceștia pare că sunt dornici să mediatizeze relația lor și să le ofere din ce în ce mai multe detalii celor care îi apreciază.

Recent, Edwuard și Cleo pare că au făcut un tur al emisiunilor, aflându-se împreună pentru primele dăți invitați în câteva show-uri unde au vorbit despre carierele lor, dar și despre planurile de viitor.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda urmează să devină părinți? Detaliul care i-a lăsat pe toți cu semne de întrebare
Cleopatra Stratan și Edward Sanda urmează să devină părinți? Detaliul care i-a lăsat pe toți cu semne de întrebare

Tânărul a recunoscut că îi este greu din cauza distanței, mai cu seamă că perioada pandemiei nu i-a prins împreună. Ea la Chișinău, el în București, dar povestea chiar și așa a mers mai departe. Tehnologia a fost cea care a venit în ajutor, așa că în lunile de când oficial au intrat într-o relație au vorbit vrute și nevrute și s-au dedicat în conexiunea pe care doresc să o formeze. Cei doi îndrăgostiți au avut în permanență zâmbetele pe chip și ochii plini de bucurie că în sfârșit pot petrece timpul împreună și fizic.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Suntem la fel! ?❤️? @cleopatrastratan

O postare distribuită de Edward Sanda (@edwardsandaofficial) pe

Tinerii urmează să devină părinți? ”Sarcină ușoară! Să fie sănătos”

Întrebați de Cătălin Măruță dacă relația este pe cât se poate de serioasă, Edwuard a adus în context chiar și căsătoria. Datorită acestui lucru, dar și a ultimei posturi în care s-au lăsat fotografiați, fanii au început să-și pună întrebări.

”Sarcină ușoară! Să fie sănătos”, a fost mesajul lăsat în dreptul pozei de Randi, care a dus și mai departe povestea că moldoveanca de peste Prut ar urma să devină mamă.

„Cleo e cumva însărcinată? /Aveți ceva sa ne spuneți ??Sau ne lăsați / Sarcină ușoară și naștere încă mai ușoară/ Cleopatra e însărcinată?/Bebe super/Ce mă bucur să vă văd fericiți și frumoși toată viața împreună./Nastere ușoară/ Doar eu am avut impresia ca este însărcinată?/, au fost doar câteva din reacțiile internauților.

„Zici ca aveti sa ne spuneti ceva?????”, a continuat Amna lanțul ipotezei controversate de pe pagina lui Sanda.