06 apr. 2020 | 13:50

S-a întâmplat la ProTV. Critici pentru un moment dat la televizor și văzut de milioane de telespectatori

Știri generale
S-a întâmplat la ProTV. Critici pentru un moment dat la televizor și văzut de milioane de telespectatori
Un expert în politici publice a criticat dur postul de televiziune ProTV

S-a lăsat cu critici dure la adresa postului de televiziune ProTV, după un moment difuzat la show-ul de talente „Românii au talent“. „E tot din categoria să pupăm în fund China“, este de părere un analist în politici publice.

Critici dure la adresa ProTV

Sorin Ioniţă, un analist liberal și expert în politici publice, vine cu critici dure la adresa postului de televiziune ProTV, după ce a difuzat, vineri seară, un moment de la „Românii au talent“, în care o fetiță de 10 ani a cântat operă în limba chineză, apărând pe scenă îmbrăcată într-un costum milităresc autentic din China.

Ioniţă a scris un mesaj pe rețelele sociale, unde blama postul de televiziune pentru că a permis ca o fată de 10 ani să intre pe scenă purtând „uniforma iconică a fetelor din brigăzile de şoc ale tineretului maoist, folosite pentru agitaţie şi represiune în diverse momente”, după cum explică expertul.

„Tâmpenie incredibilă la Pro TV. Nu-i bula mea, dar share-uieşte lumea această oroare: un copil de 10 ani în concurs muzical îmbrăcat (de părinţii ei: producători?) în uniforma gărzilor roşii ale lui Mao; iar nătărăii din juriu showbiz aplaudă. Emisiune kitsch, deci de mare audienţă. E tot din categoria «să pupăm în fund China», cum vă spuneam: devine un trend glamorizarea comunismului de Beijing, nu fără legătură cu actuala orientare revizionistă a liderului Xi, care s-a întors spre maoism şi încurajează asemenea reevaluări. Penetrează mai nou chiar şi în România, iată, unde maoismul n-a fost niciodată popular, nici măcar în anii ’70 – spre deosebire de Franţa, de exemplu“, notează analistul în politici publice pe pagina sa de Facebook.

Andra a trimis-o pe fetiță direct în semifinale

Siena Vușcan, fetița de 10 ani, a cântat vineri, 3 aprilie, pe scena „Românii au talent“, operă în limba chinză. Andra a fost atât de impresionată de prestația fetei, încât a apăsat butonul auriu și a trimis-o pe aceasta direct în semifinalele show-ului de talente.

Siena Vușcan a obținut al 10-lea Golden Buzz de la „Românii au talent“, sezonul 10

Siena Vușcan a obținut al 10-lea Golden Buzz de la „Românii au talent“, sezonul 10

Părinţii Sienei sunt din Cluj, dar locuiesc de şase ani în Huangdao, China, unde fetița a devenit o adevărată senzaţie.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro