S-a întâmplat la filmările pentru Românii au talent. Ce a observat Smiley

S-a întâmplat la filmările pentru Românii au talent. Ce a observat Smiley
Smiley, emoții și lacrimi la ”Românii au Talent”

Mai este puțin până la difuzarea unui sezon ”Românii au Talent”. Filmările sunt în toi, iar juriul și concurenții sunt cocnentrați pe ce au de făcut. Smiley, care va fi în dublă postură, de prezentator, și jurat, trăiește zilele acestea emoții duble. Odată sunt cele de la fimlări, ia a doua oară emoțiile viitorului tătic, emoții care l-au năpădit și pe platoul ”Românii au Talent”.

Smiley, emoții și lacrimi la ”Românii au Talent”

De când s-a aflat că va deveni tătic, Smiley trăiește la intensitate maximă această perioadă. Gina Pistol, partenera sa, mai are foarte puțin până la fericitul moment. În timp ce aceasta are grijă de ea și de sarcină, Smiley este ocupat până peste cap cu filmările la noul sezon ”Românii au Talent”. Printre miile de concurenți, spun sursele, sunt și copii, iar Smiley a trăit acele momente cu o altă intensitate.

Sezonul care va începe în curând la PRO TV, aduce multe momente emoționate, personajele principale fiind copii. Dacă până acum, Smiley trăia aceste întâlniri cu o altă perspectivă, acum lucrurile s-au schimbat, mai ales de când a aflat că va deveni tătic.

„Copiii sunt senzaţionali şi în sezonul ăsta. Doamne! Dacă vreodată nu ştiu de unde să-mi iau doza de optimism şi de încredere în viitor, mă gândesc la momentele lor şi la ei ca personalităţi şi ca talente.

România chiar are toate şansele să aibă un mâine mare datorită lor! Cred că e normal să le deschidem cât mai des scena. E bine şi pentru ei, şi pentru noi, sunt pline de lecţii momentele şi sufletele lor.”, a spus el pentru protv.ro. 

”Am trăit zile vesele şi pline”

Încă de la începutul actualei crize, Smiley a stat o perioadă departe de Gina, după revenirea din America. Gina fusese ocupată cu filmările la ultimul sezon ”Chefi la Cuțite”, iar vedeta cu proiectele online. Cu toate astea, Smiley recunoaște că a avut zile pline și vesele, mai ales după oficializarea relației cu Gina și vestea sarcinii acesteia.

„Vesele şi pline. Temerile şi emoţiile sunt mai mult înainte de întâlnirile de care ne e foarte dor. Pentru că atunci când ne vedem toate se topesc şi parcă mereu o luăm de unde am lăsat-o. Aşa e cu sufletele şi cu pasiunile, se simt, se trăiesc organic şi din plin când e momentul potrivit.”, a mai povestit artistul.

Cât despre postura de tătic, artistul a recunoscut că de-abia așteaptă, și că, deși totul este nou, va încerca să fie la înălțimea situației de fapt.

”Noi doi vom deveni părinți. Eu încă procesez informația. Ușor, ușor încep să realizez că vor apărea multe schimbări în viața noastră. Trebuie să modific puțin casa, să îmi schimb puțin programul, dar cred că cele mai multe schimbări vor veni în viața Ginei”, mărturisea Smiley, astă vară, vizibil emoționat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI