S-a drogat sau nu câștigătorul Eurovision 2021?! A venit rezultatul testului

S-a drogat sau nu câștigătorul Eurovision 2021?! A venit rezultatul testului
S-a aflat adevărul. A consumat sau nu droguri câștigătorul de la Eurovision 2021

După ce Italia a reușit să câștige Eurovision 2021, mai multe controverse au urmărit solistul trupei Maneskin. Anumite persoane l-au acuzat pe Damiano David că ar fi consumat droguri, dar acesta a negat vehement zvonurile. După ce atacul a continuat la adresa sa, el a decis să facă un test pentru a îndepărta misterul.

S-a aflat adevărul. A consumat sau nu droguri câștigătorul de la Eurovision 2021?

Damiano David a fost surprins în timpul unei conferințe de presă aplecându-se deasupra mesei, gest pe care cei prezenți l-au asociat cu substanțele interzise. Acesta a reacționat imediat și a negat faptul că ar fi cântat sub influența drogurilor, cerând să facă în același timp un test pentru ca adevărul să iasă la iveală.

”Suntem împotriva drogurilor și nu am folosit niciodată cocaină. Suntem pregătiți să fim testați, nu avem nimic de ascuns. Suntem aici pentru a ne cânta muzica și suntem extaziați pentru câștigarea Eurovisionului. Vrem să mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat. Vă mulțumim și vă iubim.”, a fost la momentul respectiv mesajul oficial publicat de trupa Maneskin, pe Instagram.

Ce verdict a primit Damiano David, solistul trupei Maneskin. S-a aflat totul acum

Verdictul a venit în cazul lui Damiano David, italianul ce a făcut ca trupa Maneskin să câștige competiția Eurovision din 2021. El și-a dorit să fie supus unui test antidrog pentru a îndepărta orice fel de scandal ce urma să se abată asupra lui și asupra colegilor săi. Se pare că el nu a consumat substanțe interzise și se poate bucura în continuare, în mod oficial, de trofeul obținut datorită talentului.

“Niciun consum de droguri nu a avut loc (…) şi noi considerăm că această chestiune este închisă”, au anunţat reprezentanţii Uniunii Europene de Radio şi Televiziune într-un comunicat.

Cât despre gestul făcut de către solistul trupei ce a uimit pe toată lumea, acesta a mărturisit că unul dintre colegii săi a vărstat un pahar, moment în care s-a aplecat pentru a vedea ce se întâmplă, de fapt. Chiar dacă mulți l-au acuzat că a consumat droguri înainte de a urca pe scenă, răutățile nu sunt deloc adevărate și Damiano David și Maneskin au câștigat trofeul fără a încerca alte trucuri.

Italia a câștigat la Eurovision 2021. Cum arată top 10

Pentru a treia oară în istoria concursului, Italia a dus premiul acasă. Trupa Maneskin a reușit să acumuleze 524 de puncte, motiv de bucurie pentru tinerii ce și-au dat sufletul pe scenă pentru a bucura pe toată lumea cu muzica lor. Pe locul doi s-a clasat Franța cu 499 de puncte, iar pe locul trei a ajuns Elveția cu 433 de puncte.

Aceste țări au fost urmate de Islanda, 378 de puncte, Ucraina, 364 de puncte, Finlanda, 301 de puncte, Malta, 255 de puncte, Lituania, 220 de puncte, Rusia, 204 de puncte, dar și Grecia, 170 de puncte. Reprezentanta României, Roxen, nu a reușit să se califice în finala ce a avut loc sâmbătă, 22 mai.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI