S-a despărțit Ramona Olaru de Cătălin Cazacu?! Gesturile neașteptate ale asistentei de la Neatza, totul pare clar

S-a despărțit Ramona Olaru de Cătălin Cazacu?! Gesturile neașteptate ale asistentei de la Neatza, totul pare clar
S-a despărțit Ramona Olaru de Cătălin Cazacu?!

S-a despărțit Ramona Olaru de Cătălin Cazacu?! Ce gesturi neașteptate ale asistentei de la Neatza, totul pare clar acum. În urmă cu numai o săptămână, între cei doi era lapte și miere și părea că bat clopote de nuntă, însă se pare că, mai nou, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

S-a despărțit Ramona Olaru de Cătălin Cazacu?!

Dacă acum o săptămână toate erau bune și frumoase între Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, iată că lucrurile par că s-au schimbat total. Asta în urma unor postări ale vedetei de la Neatza și un gest decisiv al ei au alimentat varianta unei despărțiri bruște între cei doi. Dacă la începutul lunii cei doi vorbeau despre nuntă și copii, acum, o ventuală despărțire între ei pare tot mai plauzibilă. Asistenta de la Neatza a dat de înțeles că între ea și iubitul ei s-ar fi produs o ruptură.

Ramona Olaru a dat semne în ultimele zile că relația dintre ea și Cătălin Cazacu a avut de suferit, prin mesaje în același ton. Ea face referire, în mesajele sale, despre trădare și lipsa de onestitate, dar și de zile mai grele.

Ramona Olaru, un gest cât o mie de cuvinte

„Dacă vrei să dureze o relație trebuie să te prefaci că nu te înșeală”, „Sunt prea în vârstă ca să mai fiu în preajma oameilor care nu înțeleg conceptul de loialitate și onestitate”, „Sunt zile când ajung atât de jos, încât adun petrol… Și zile-n care mă ridic și-l valorific! :)”, au doar fost câteva dintre mesajele postate de Ramona Olaru în ultimele zile, care au dat de înțeles situația în care se află frumoasa blondină.

Însă, pe lângă toate aceste mesaje, poate cel mai elocvent gest al Ramonei Olaru, care nu mai lasă îndoieli asupra faptului că între ei există probleme, este faptul că aceasta nu-l mai urmărește pe sportiv pe Instagram, fapt care înseamnă că l-a scos recent, chiar în ultimele zile.

Nu e un secret faptul că Ramona Olaru a trecut prin relații eșuate, iar noua poveste de dragoste din viața ei părea că devine tot mai puternică și că se îndreaptă în direcția dorită de vedetă.

„Nu îmi mai doresc neapărat ceva (pentru anul 2022, n.r.). Sunt atât de călită, încât nu poate veni ceva ce nu aş putea manageria! Dar dacă vrei ceva neapărat, de mult îmi doresc un copil, aşa că poate în 2022 vine!”, spunea Ramona Olaru la începutul acestui an.

Rămâne de văzut însă dacă Ramona Olaru sau Cătălin Cazacu vor anunța, cu subiect și predicat, ce se întâmplă în relația lor.