S-a despărțit de noua iubită? Gabriel de la Puterea Dragostei rupe tăcerea

S-a despărțit de noua iubită? Gabriel de la Puterea Dragostei rupe tăcerea

După o relație cu Daiana și câteva tatonări cu Ramona de la ”Puterea Dragostei”, revenit acasă, la Rovinari, Gabriel și-a găsit iubirea. Recent, acesta i-a trimis partenerei un mesaj video printr-o rețea de socializare, demonstrând astfel că are o relație serioase.

Gabriel de la Puterea Dragostei, despre iubire

„Te iubesc, ești tot ce mi-am dorit, nu-mi văd viața fără tine. O să te fac toată viața fericită pentru că meriți, așa cum mă faci pe mine fericit și tu știi lucrul ăsta cel mai bine. Te iubesc mult, iubirea mea”, este mesajul transmis de Gabriel iubitei.

Abia ieșit din finala sezonului 2, fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” și-a deschis sufletul pentru fani într-un interviu pentru wowbiz.ro și a vorbit despre cum îi merge cu dragostea.

„Am o prietenă aici în România, acasă la mine, este brunetă și frumoasă. Recunosc, sunt îndrăgostit de ea și sper să fim fericiți multă vreme de acum înainte. Îmi place mult, dar este puțin cam geloasă! De aceea, suntem puțin separați acum, s-a supărat puțin…O să depășim momentul, sunt sigur, dar mai durează pentru a avea încredere deplină în cuplu”, a spus concurentul de la Kanal D.

Vrea să participe la Survivor

Gabriel vrea să participe la ”Survivor”, după ce Iancu Sterp, de asemenea fost concurent la ”Puterea Dragostei”, și-a testat limitele în Dominicană, ajungând chiar până în finala show-ului.

„M-am înscris la Exatlon încă din primul an, dar nu a fost să fie. Am dat probe, mi s-a spus că sunt ok, dar atunci nu s-a concretizat nimic. Mi-a părut rău că nu am putut ajunge acolo, ar fi fost o provocare a vieții mele. Însă, încă mai cred că am șansa mea, de aceea, voi încerca la noul sezon Survivor! De data aceasta, sper să fie cu noroc”, a povestit finalistul de la ”Puterea Dragostei”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI