Cine este moldoveanca Mariana de la Puterea Dragostei. Imagini irezistibile cu noua concurentă de la Kanal D

Cine este moldoveanca Mariana de la Puterea Dragostei. Imagini irezistibile cu noua concurentă de la Kanal D
Cine este moldoveanca Mariana de la Puterea Dragostei. Imagini irezistibile cu noua concurentă de la Kanal D.

Printre concurenții sezonului 3 a emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D, prezentat de către Cristina Mihaela Dorobanțu, în Turcia, se numără și Mariana, o tânără de 26 de ani, care vine de peste Prut.

Imagini irezistibile cu moldoveanca Mariana de la Puterea Dragostei

Tânăra se lăuda pe Instagram cu trupul ei tras ca prin inel, încă dinainte să apară la tv. Internauții deja s-au delectat cu imaginile cu Mariana în costum de baie.

Este originară din Republica Moldova, însă locuiește de mai mulți ani în București, fiind pasionată de modă.

Imagini cu Mariana de la Puterea Dragostei în costum de baie

Frumoasa șatenă adoră să pozeze ca un manechin, făcând furori cu imaginile care apar pe internet, în are ea poartă diverse costume de baie. Ori de câte ori are ocazia, face fotografii cu care vrea să atragă atenția.

Concurenta de la Puterea Dragostei sezonul 3, este o fire sociabilă, sensibilă și încăpățânată și foarte determinată. Își dorește să își găsească jumătatea în emisiune, dar bărbatul la care ea visează, trebuie să aibă anumite calități.

Mariana de la Puterea Dragostei sezon 3.

Cine-este-moldoveanca-Mariana-de-la-Puterea-Dragostei.-Imagini-irezistibile-cu-noua-concurentă-de-la-Kanal-D.

 

Iubitul visurilor Marianei

Frumoasa moldoveancă își dorește ca viitorul ei iubit să aibă niște calități anume, printre care se numără:

  • să fie calm
  • să fie înțelegător
  • să fie comunicativ
  • să fie înalt
  • să fie frumos și
  • să fie matur, cu alte cuvinte, acesteia îi plac bărbații mai mari decât ea.

Mariana este foarte hotărâtă, spunând că sunt și lucruri pe care nu le-ar accepta într-o relație. Ea a spus că nu ar putea trece peste faptul că ar putea fi înșelată. Cel care va face asta va trebui să își ia adio de la relație.

Cristina Mihaela Dorobanțu prezintă noul sezon

Primele două sezoane ale emisiunii matrimoniale Puterea Dragostei de la Kanal D au fost prezentate de către Andreea Mantea. Aceasta ia predat ștafeta colegei sale, căreia pare să îi placă noua postură:

 „ Bine v-am regăsit la sezonul 3 Puterea dragostei. Sunt extrem de emoționată pentru că mă aflu în aceasta casa pentru prima dată. Dar, în același timp sunt și extrem de fericită pentru că pot să vin în fața dumneavoastră în calitate de gazda a acestei emisiuni. Paisprezece concurenți, șapte băieți și șapte fete vor intra aici, în casa Puterea Dragostei pentru a-și arată sentimentele, emoțiile, trăirile. Și de această dată se vor naște noi povești de iubire, iar sentimentele vor fi trăite la intensitate maximă.”, a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu, la începutul show-ului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI