S-a decis cum se va împărți averea lui Victor Socaciu. Suma pe care o vor primi copiii, inclusiv fiul Marinei Almășan EXCLUSIV

S-a decis cum se va împărți averea lui Victor Socaciu. Suma pe care o vor primi copiii, inclusiv fiul Marinei Almășan EXCLUSIV
„Luna asta se face succesiunea pentru averea lui Victor Socaciu”

S-a decis cum se va împărți averea lui Victor Socaciu! După decesul celebrului folkist, multă lume s-a întrebat cum se va împărți averea lui Victor Socaciu. Sau, cu ce sumă vor fi despăgubiți cei trei copii ai artistului, de văduva acestuia? Redacția Playtech a aflat în exclusivitate ce se va întâmpla cu averea regretatului artist. Am aflat și că cei trei copii ai lui Victor Socaciu, decedat pe 27 decembrie, mai precis cele două fiice, Iulia și Alessia Ana-Maria și fiul Marinei Almășan, Victor, precum și văduva acestuia, Brândușa Simion, s-au înțeles în ceea ce privește succesiunea și partea care va reveni fiecăruia din averea lăsată de regretatul artist.

Am aflat cum se va împărți averea lui Victor Socaciu

În urmă cu un an, pe 21 decembrie, celebrul folkist Victor Socaciu deceda. Din acel moment și până de curând, decesul artistului, a generat un adevărat război între membrii familiei acestuia.

Mulți și-au pus întrebarea acum, cum se va împărți averea lui Victor Socaciu. Sau, cu ce sumă vor fi despăgubiți cei trei copii ai artistului, de văduva acestuia?

Redacția Playtech, conform unor surse,a aflat în exclusivitate aceste aspecte. Sursele Playtech spun că soția lui Socaciu va rămâne cu casa de la Cornu, aceasta urmând a-i despăgubi pe cei trei copii ai lui cu câte 30.000 de euro, fiecare.

„Luna asta se face succesiunea pentru averea lui Victor Socaciu”

La niciun an de la decesul lui Victor Socaciu, cei trei copii ai acestuia pe care-i are din trei relații, precum și văduva artistului, Brândușa Simion, se vor pezenta luna aceasta în fața unui notar. Conform surselor, se pare că s-au înțeles în privința succesiunii averii sale.

Potrivit unui apropiat de-al familiei, Iulia, Alessia Ana-Maria și fiul Marinei Almășan, Victor, vor fi despăgubiți fiecare. Demersul va fi făcut de cea care i-a fost soție artistului până în ultima clipă, cu câte 30.000 de euro.

Brândușa Simion va rămâne, în schimb, cu casa din Cornu, unde a locuit cu soțul său. Cele patru părți care au dreptul la averea lui Victor Socaciu, vor vinde casa acestuia pe care o avea la Eforie. Ulterior, suma obținută va fi împărțită.

„Luna asta se face succesiunea pentru averea lui Victor Socaciu. Toate părțile implicate s-au înțeles și au fost de acord cu propunerea doamnei Brândușa.

Ea va rămâne cu casa de la Cornu și îi va despăgubi pe cei trei copii, cu aproximativ 30.000 de euro. Socaciu mai avea o casă și la Eforie, care va fi vândută, și mai deținea și niște păduri.

Vr fi împărțite între moștenitori, la fel ca și sumele provenite din dreptul de autor”, a mărturisit în exclusivitate pentru playtech.ro sursa mai sus-menționată.

Ce relație există între copiii regretatului artist

Cei trei copii ai regretatului artist, Victor Socaciu, decedat pe 27 decembrie, mai precis cele două fiice, Iulia și Alessia Ana-Maria și fiul Marinei Almășan, Victor, s-au înâlnit doar de câteva ori, la ziua aniversară a tatălui lor, și apoi, la înmormântarea acestuia.

Victor Socaciu junior a aflat de existența celei de-a doua surori abia după divorțul părinților. Iulia este fata cea mare (are aproximativ 40 de ani), din căsătoria cu prima soție, Doina.

Ea a petrecut mult timp în Australia, cu mama ei. Alessia Ana-Maria e fata cea mică a lui Victor Socaciu și are 34 de ani. Este rodul iubirii dintre cântăreț și o frumoasă sibiancă.

Victor Socaciu a avut un singur băiat, pe Victoraș. Acesta are 25 de ani și s-a născut în timpul căsniciei cu Marina Almășan. Cei trei copii ai artistului nu au fost prea apropiați.

„S-au văzut doar de câteva ori, atunci când au fost invitați de Victor Socaciu la zilele lui aniversare și, apoi, la înmormântare.

În rest, nu au ținut legătura, nu se cunosc prea bine”, a declarat pentru playtech.ro o persoană din anturajul regretatului artist.

Fiul lui Socaciu se pregătește să se mute în Dubai

La 25 de ani, fiul lui Victor Socaciu, care lucrează în IT, câștigă de cinci ori mai mult decât mama lui, Marina Almășan, și se pregătește să se mute în Dubai, împreună cu prietena lui, Ana, potrivit propriilor mărturisiri făcute în exclusivitate de vedeta tv pentru playtech.ro.

„Victor se pregătește să se mute în Dubai. Sunt atât de tristă. A fost într-o excursie acolo cu iubita, i-a plăcut.

A spus că el acolo vrea să stea în următorii doi ani, așa că mă pregătesc de o mare despărțire.

Vor să-și închirieze un apartament cu trei camere”, ne-a mărturisit Marina Almășan.

Mai mult, potrivit aceleeași surse, Victoraș a aflat foarte târziu de existența celei de-a doua surori, asta pentru că tatăl său nu i-a povestit niciodată despre ea. „I-a zis Marina, la ceva timp după divorțul de Victor Socaciu, asta pentru că și ea a aflat tot târziu despre existența acestei fiice”, ne-a mai spus aceeași sursă.