01 oct. 2022 | 09:39

S-a decis cum se va împărți averea lui Victor Socaciu. Suma pe care o vor primi copiii, inclusiv fiul Marinei Almășan EXCLUSIV

Monden
S-a decis cum se va împărți averea lui Victor Socaciu. Suma pe care o vor primi copiii, inclusiv fiul Marinei Almășan EXCLUSIV
„Luna asta se face succesiunea pentru averea lui Victor Socaciu”

S-a decis cum se va împărți averea lui Victor Socaciu! După decesul celebrului folkist, multă lume s-a întrebat cum se va împărți averea lui Victor Socaciu. Sau, cu ce sumă vor fi despăgubiți cei trei copii ai artistului, de văduva acestuia? Redacția Playtech a aflat în exclusivitate ce se va întâmpla cu averea regretatului artist. Am aflat și că cei trei copii ai lui Victor Socaciu, decedat pe 27 decembrie, mai precis cele două fiice, Iulia și Alessia Ana-Maria și fiul Marinei Almășan, Victor, precum și văduva acestuia, Brândușa Simion, s-au înțeles în ceea ce privește succesiunea și partea care va reveni fiecăruia din averea lăsată de regretatul artist.

Am aflat cum se va împărți averea lui Victor Socaciu

În urmă cu un an, pe 21 decembrie, celebrul folkist Victor Socaciu deceda. Din acel moment și până de curând, decesul artistului, a generat un adevărat război între membrii familiei acestuia.

Mulți și-au pus întrebarea acum, cum se va împărți averea lui Victor Socaciu. Sau, cu ce sumă vor fi despăgubiți cei trei copii ai artistului, de văduva acestuia?

Redacția Playtech, conform unor surse,a aflat în exclusivitate aceste aspecte. Sursele Playtech spun că soția lui Socaciu va rămâne cu casa de la Cornu, aceasta urmând a-i despăgubi pe cei trei copii ai lui cu câte 30.000 de euro, fiecare.

„Luna asta se face succesiunea pentru averea lui Victor Socaciu”

La niciun an de la decesul lui Victor Socaciu, cei trei copii ai acestuia pe care-i are din trei relații, precum și văduva artistului, Brândușa Simion, se vor pezenta luna aceasta în fața unui notar. Conform surselor, se pare că s-au înțeles în privința succesiunii averii sale.

Potrivit unui apropiat de-al familiei, Iulia, Alessia Ana-Maria și fiul Marinei Almășan, Victor, vor fi despăgubiți fiecare. Demersul va fi făcut de cea care i-a fost soție artistului până în ultima clipă, cu câte 30.000 de euro.

Brândușa Simion va rămâne, în schimb, cu casa din Cornu, unde a locuit cu soțul său. Cele patru părți care au dreptul la averea lui Victor Socaciu, vor vinde casa acestuia pe care o avea la Eforie. Ulterior, suma obținută va fi împărțită.

„Luna asta se face succesiunea pentru averea lui Victor Socaciu. Toate părțile implicate s-au înțeles și au fost de acord cu propunerea doamnei Brândușa.

Ea va rămâne cu casa de la Cornu și îi va despăgubi pe cei trei copii, cu aproximativ 30.000 de euro. Socaciu mai avea o casă și la Eforie, care va fi vândută, și mai deținea și niște păduri.

Vr fi împărțite între moștenitori, la fel ca și sumele provenite din dreptul de autor”, a mărturisit în exclusivitate pentru playtech.ro sursa mai sus-menționată.

Ce relație există între copiii regretatului artist

Cei trei copii ai regretatului artist, Victor Socaciu, decedat pe 27 decembrie, mai precis cele două fiice, Iulia și Alessia Ana-Maria și fiul Marinei Almășan, Victor, s-au înâlnit doar de câteva ori, la ziua aniversară a tatălui lor, și apoi, la înmormântarea acestuia.

Victor Socaciu junior a aflat de existența celei de-a doua surori abia după divorțul părinților. Iulia este fata cea mare (are aproximativ 40 de ani), din căsătoria cu prima soție, Doina.

Ea a petrecut mult timp în Australia, cu mama ei. Alessia Ana-Maria e fata cea mică a lui Victor Socaciu și are 34 de ani. Este rodul iubirii dintre cântăreț și o frumoasă sibiancă.

Victor Socaciu a avut un singur băiat, pe Victoraș. Acesta are 25 de ani și s-a născut în timpul căsniciei cu Marina Almășan. Cei trei copii ai artistului nu au fost prea apropiați.

„S-au văzut doar de câteva ori, atunci când au fost invitați de Victor Socaciu la zilele lui aniversare și, apoi, la înmormântare.

În rest, nu au ținut legătura, nu se cunosc prea bine”, a declarat pentru playtech.ro o persoană din anturajul regretatului artist.

Fiul lui Socaciu se pregătește să se mute în Dubai

La 25 de ani, fiul lui Victor Socaciu, care lucrează în IT, câștigă de cinci ori mai mult decât mama lui, Marina Almășan, și se pregătește să se mute în Dubai, împreună cu prietena lui, Ana, potrivit propriilor mărturisiri făcute în exclusivitate de vedeta tv pentru playtech.ro.

„Victor se pregătește să se mute în Dubai. Sunt atât de tristă. A fost într-o excursie acolo cu iubita, i-a plăcut.

A spus că el acolo vrea să stea în următorii doi ani, așa că mă pregătesc de o mare despărțire.

Vor să-și închirieze un apartament cu trei camere”, ne-a mărturisit Marina Almășan.

Mai mult, potrivit aceleeași surse, Victoraș a aflat foarte târziu de existența celei de-a doua surori, asta pentru că tatăl său nu i-a povestit niciodată despre ea. „I-a zis Marina, la ceva timp după divorțul de Victor Socaciu, asta pentru că și ea a aflat tot târziu despre existența acestei fiice”, ne-a mai spus aceeași sursă.

PlaySport
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj FOTO
Ego.ro
SCANDAL! EA e amanta care i-a spart casa celebrului milionar român! Nu are pic de rușine!
Digi24
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Cancan.ro
Cum a scris 'canadianul' TJ Miles numele Alexandrei Duli, pe bilețelul de nominalizare la Survivor All Stars. Războinica a crezut că e o glumă!
Stirile PROTV
Tentativă de asasinare a lui Zelenski. Presupusul criminal, un polonez, s-a oferit să ajute serviciile speciale ruse
Romania TV
Prime Paşte 2024. Ce angajaţi primesc 3.000 de lei pe card, plus o majorare de salariu de 1.200 de lei, tichete de masă şi spor „de armonizare” de 200 de lei
Capital.ro
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
EVZ.ro
Miliardar român, fără noroc în dragoste. Dat în judecată de a patra nevastă
Adevarul
Ce trebuie să facem cu molozul și alte deșeuri din construcții. Depozitarea ilegală poate aduce sancțiuni uriașe
BZI.ro
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
Spynews.ro
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Transformarea fizică a Serenei Williams. Cum arată acum și ce spune legendara sportivă despre corpul ei
Digisport.ro
O româncă trage un semnal de alarmă: „Nu mai e de trăit în Italia”. Ce fenomen periculos a observat
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Va fi obligatoriu în toată România. Încălcarea legii se pedepsește cu amenzi uriașe
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Viorica de la Clejani este în doliu: Mereu mi-a fost frică, parcă a presimțit...
Capital.ro
”Cu carne sau fără carne?” | Ce facem dacă ne simțim slăbiți în Postul Paștelui
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ARMATĂ OBLIGATORIE în România! Din 2026, în DOI ANI, intră în VIGOARE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro